fbpx

“Kacak Menangis, Nak Saya Jaga Ibu Dia”

Bekas pembantu peribadi Datuk Seri Vida iaitu Ahmad Iqbal berharap Cik B akan merestui hubungannya dengan jutawan kosmetik itu kerana dia berjanji akan menjaga mereka sekeluarga.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Menurut Iqbal, dia gembira apabila adik Cik iaitu Kacak sudah menerima kehadirannya dalam keluaga mereka serta meminta untuk menjaga ibunya.

BACA: Iqbal Dedah DSV Menangis Tak Makan, Fikir Tentang Cik B

“Kacak sangat baik dengan saya… sangat rapat. Dia menangis, dia nak saya jaga ibunya. Jadi perkahwinan ini memang akan berlaku. Cik B… abang nekad nak jaga mama. Kalau abang gagal dalam masa dua atau tiga tahun, Cik B buanglah abang, letak abang jauh-jauh.” katanya.

Ditanya mengenai perkahwinan yang bakal diadakan pada Disember ini, Iqbal mengesahkan perkara itu dan sudah pun berbincang dengan kakak DSV.

Diakhir video tersebut, Iqbal sempat memberikan kata-kata buat Cik B bahawa dia sudah mempunyai segalanya namun dia hanya mahu menjaga Vida dan tiada masalah untuk memberi nafkah sebanyak RM1 juta sebulan.

“Cik B, abang tak mahu apa-apa pun. Abang ada duit, dah ada rumah semua dan mama semakin berusia, mama pun selalu dengan abang.

“Abang sendiri banyak berkorban dalam hidup abang cuma masyarakat je tak tahu. Abang betul-betul nak jaga mama. Abang pun janji nak bagi nafkah RM1 juta sebulan, untuk Cik B, Kacak RM1 juta, boleh semua,” katanya.