Pesta beli-belah tahunan Lazada yang terkenal, 11.11 Biggest One-Day Sale, kini kembali lebih besar pada 11 November, dengan ganjaran bernilai lebih RM2,000,000 dan peluang untuk memenangi tiga kereta Nissan Almera Turbo serba baharu.

Para pembeli dalam talian boleh menikmati harga Mesti Beli terendah di pasaran, mengumpulkan Lazada Bonus dan baucar Penghantaran Percuma tertinggi, serta memenangi pelbagai ganjaran lumayan.


“11.11 Biggest One-Day Sale Lazada merupakan acara beli-belah yang paling dinanti-nantikan oleh rakyat Malaysia. Para pembeli akan menikmati pelbagai promosi dan ganjaran menarik dengan tawaran Jaminan Harga Terendah dan ciri-ciri Shoppertainment yang membahagiakan.

“Kami berharap aktiviti yang disediakan, terutamanya Super Show Lazada 11.11, akan menyemarakkan semangat rakyat Malaysia,” kata Rick Ting, Ketua Pertumbuhan Pengguna, Lazada Malaysia.

Lazzie Hunt: Cari Lazzie, Lengkapi Misi, dan Beli Sekarang

Menjelang 11.11 Biggest One-Day Sale Lazada, kenderaan penghantaran Lazada Logistics akan memaparkan maskot Lazzie dan juga lima kod QR unik. Setiap kod QR memberikan akses kepada baucar dan ganjaran eksklusif Lazzie Hunt berjumlah lebih RM2,000,000, termasuk tiga kereta Nissan Almera Turbo serba baharu untuk anda yang menemui dan mengimbas kelima-lima kod QR.*


Jaminan Harga Terendah: Tawaran Mesti Beli

Ditawarkan sekali setahun, Jaminan Harga Terendah dengan pulangan wang 11 kali ganda daripada Lazada kini kembali. Anda boleh membeli-belah dengan yakin kerana tawaran Mesti Beli 11.11 pasti lebih murah daripada harga di seluruh pasaran dan disokong dengan Jaminan Harga Terendah Lazada, di mana perbezaan harga 11 kali ganda akan dipulangkan kepada anda jika mereka menemui harga lebih rendah.*

Di samping itu, Mesti Beli Electronic Deals sempena Jualan 11.11 juga akan mengetengahkan tawaran eksklusif bagi pelancaran produk baharu, termasuk Samsung Galaxy M52, Huawei Nova 9, POCO X3 Pro 6, dan banyak lagi.

*Mengikut terma & syarat

Lazada Bonus dan Penghantaran Percuma: Paling Banyak Ditawarkan

Acara beli-belah 11.11 akan membawakan paling banyak Lazada Bonus dan Penghantaran Percuma yang pernah ditawarkan sepanjang tahun. Mulai sekarang sehingga 11.11, pengguna Lazada boleh mengumpulkan berbilang baucar Penghantaran Percuma setiap hari dan juga mendapatkan diskaun Lazada Bonus bernilai sehingga RM400, yang memberi potongan RM10 bagi setiap perbelanjaan RM100 pada 11 November yang boleh digunakan bersama baucar dan tawaran lain.*

*Mengikut terma & syarat

Crazy Brand Mega Offers dan Crazy Flash Sale: Tawaran Eksklusif Tempoh Terhad

Pada 11 November dari jam 12 tengah malam hingga 2 pagi, Jualan 11.11 akan mencapai kemuncaknya, apabila rakan-rakan jenama di LazMall yang dijamin tulen akan melancarkan tawaran eksklusif Crazy Brand Mega Offers untuk tempoh terhad dengan diskaun sehingga 70%.

Untuk anda yang sukakan barang berjenama, anda boleh mendapatkan tawaran terbaik daripada jenama rasmi kegemaran anda seperti PUMA, Estée Lauder Companies, Philips, dan banyak lagi, yang hanya disediakan pada dua jam pertama Jualan 11.11 Lazada.

Anda juga digalakkan untuk menambah nilai Lazada Wallet masing-masing sebelum jualan bermula untuk memastikan pengalaman pembayaran yang pantas dan lancar apabila seluruh rakyat Malaysia berlumba untuk merebut Crazy Brand Mega Offers pada tengah malam.

Untuk anda yang menambah nilai sekurang-kurangnya RM50 ke dalam Lazada Wallet anda, akan menikmati pulangan tunai terjamin.* Proses pembayaran lancar menerusi Lazada Wallet amat penting untuk pembeli yang ingin membeli produk-produk RM0.01 Crazy Flash Sale yang sangat terhad, yang selalu habis dijual dalam masa beberapa saat jer!

*Mengikut terma & syarat

Chup Dulu: Pembeli Awal Terima Tawaran Lebih Baik

Walaupun dengan pelbagai diskaun hebat yang ditawarkan di Jualan 11.11, anda sebagai pembeli bijak masih boleh lebih berjimat melalui Chup Dulu, iaitu ciri pra-tempahan dalam aplikasi Lazada.

Anda boleh membuat pesanan awal daripada jenama LazMall terkenal seperti tawaran eksklusif daripada Coach, Lancôme, Nespresso, Enfagrow, LEGO, dan banyak lagi dengan membayar deposit 10% mulai sekarang hingga 10 November. Pada 11 November dari jam 2 pagi, anda boleh membayar tawaran Chup Dulu dengan mudah.

Super Show Lazada 11.11: Siaran Langsung

Pada malam menjelang 11.11 Biggest One-Day Sale, Lazada akan menganjurkan Super Show Lazada 11.11 dari jam 9 malam hingga 11 malam menerusi saluran penstriman langsung dalam aplikasinya, LazLive, dan juga menerusi stesen televisyen kebangsaan, TV3.

Acara ini akan menyiarkan persembahan oleh Duta Kebahagiaan Lazada, bintang-bintang terkenal K-pop SEVENTEEN dan juga selebriti tempatan popular, termasuk Nora Danish, Dayang Nurfaizah, Sarah Suhairi, Sissy Imann, dan juga Chief Discount Officer Lazada sendiri, Ain Edruce.

Baucar eksklusif bernilai lebih RM40,000 akan dihadiahkan sepanjang siaran langsung di mana anda boleh mendapatkan penjimatan lebih besar di pesta beli-belah yang bakal diadakan.*

Untuk maklumat lanjut mengenai 11.11 Biggest One-Day Sale Lazada, layari: https://lzd.co/MegaSale
Untuk maklumat lanjut mengenai Penghantaran Percuma, layari: https://lzd.co/LazadaMYFreeShipping