Iqram Dinzly Ada Niat Berhenti BerlakonSesuai benar dengan watak yang sedang di’bawakan pelakon ini dalam drama bersiri JuliaIqram Dinzly kali ini mengajak peminat untuk melawat Korea Selatan.

Dengan kerjasama Safir GoTravel, Iqram Dinzly mengajak para peminat untuk bersama beliau mengembara ke Korea Selatan pada hujung tahun ini bersempena musim sejuk.


Bukan sekadar berpeluang untuk bermain ski bersama Iqram Dinzly nanti, peminat yang turut serta akan di’bawa melawat lokasi penggambaran drama Korea di’sana nanti.

Bercakap tentang soal peribadi, Iqram Dinzly sekali lagi hari ini mengatakan yang beliau kini dalam proses merubah diri ke arah kebaikan — & pernah berniat untuk berhenti berlakon.

Namun niat itu beliau padamkan begitu sahaja kerana tidak mahu terlalu nampak akan perubahan diri tetapi sudah mula menghindarkan perkara perkara yang melalaikan diri.


Menginjak usia 31 tahun, Iqram Dinzly memang ada keinginan untuk berkahwin cuma jodoh masih belum ada & beliau teringin untuk berjumpa jodoh di kota Mekah seperti Irma Hasmie.