Kalau anda pergi jalan-jalan tu tipu sangat kalau tak singgah myNEWS kan? Seperti memanggil-manggil pula untuk masuk ke dalam. Nak pula dengan tawaran-tawaran menarik yang tersedia. Lagi lah geram!

Kami betul-betul teruja dengan myNEWS ni tau. Untuk bulan ini sahaja, banyak betul ganjaran yang myNEWS nak bagi pada anda semua. Itu belum masuk lagi untuk bulan Disember akan datang nanti. Macam-macam ‘hadiah’ yang anda boleh dapat. Semuanya khas untuk anda!


Untuk kali ini, sempena meraikan 25 tahun myNEWS, ada 25 hadiah menarik yang akan dihadiahkan pada anda. Wow! Jom lah kita usha sikit apa ganjaran yang anda boleh dapat nanti.

25 Pemenang Mingguan

Apabila anda belanja RM20 dalam satu resit di aplikasi myNEWS dan beli sekurang-kurangnya satu produk terpilih, anda akan dapat satu peluang untuk ambil bahagian dalam cabutan bertuah myNEWS.


Dan apa yang paling syok, 25 pemenang setiap minggu akan memenangi myNEWS kredit bernilai RM100 sepanjang November dan Disember. Haa, mungkin anda salah seorang pemenang bertuah tu. Bestnya weh.

25 Second Shopping Spree

Bagi 3 pembelanja teratas bulan ini, anda akan memenangi belanja eksklusif selama 25 saat di kedai myNEWS terpilih.

Ada 3 pemenang bertuah nanti akan dipilih untuk setiap bulan (3 pada bulan November & 3 pada bulan Disember). Adakah anda pemenang bertuah tu? Haa, nantikan okay, yang penting anda ‘wajib’ shopping di myNEWS dulu!

25 Hadiah Coke

Anda juga boleh beli produk Coca-Cola untuk mendapatkan 1 setem dan kumpulkan 5 untuk berpeluang memenangi barangan eksklusif Coca-Cola! Seramai 25 pemenang bertuah akan dipilih nanti!

Tunggu Dulu!

Kejap! Jangan skip dlu gais, ada lagi berita gembira kami nak kaborkan ni ha. Terutamanya untuk ahli myNEWS!

Pada bulan November ini, ahli myNEWS berpeluang untuk dapat lebih banyak ganjaran lumayan! Tak percaya? Baca ni.

Untuk anda peminat dan pengumpul setia Hot Wheels, dapatkan PERCUMA 1 Galaxie edisi terhad* apabila anda membeli 15 Hot Wheels semasa tempoh kempen sehingga 30 November ini.

Ada lagi? Anda juga boleh dapatkan 1 Meadow Fresh percuma apabila anda membeli 5 dan jadilah 25 pemenang bertuah untuk memenangi barangan Coca-Cola apabila anda mengumpul 5 setem!

Kejutan Demi Kejutan Gais

Kejutan November diteruskan lagi dengan t-shirt Pepsi Pestle dan Mortar Eksklusif PERCUMA untuk anda apabila anda hanya mengumpul 10 setem (1 botol Pepsi = 1 setem).

Bukan itu jer, Ovaltine juga ada promosi apabila anda membeli 4 botol secara kumulatif sehingga 30 November dan mendapat pulangan tunai RM8.

Peminat aiskrim tak? Kalau ya, anda beli jer aiskrim onde-onde, manisan manis yang super lazat ini dan dapatkan diskaun RM1 untuk pembelian seterusnya! Yummeyh…

Tiada apa-apa yang salah pun kalau anda menggandingkan roti dan pencuci mulut malah aiskrim sekali pun! Maru Kafe pun sokong tau, haha! Apa yang anda boleh buat, hanya beli mana-mana 8 Maru Bakes, Coffee & iCHi QQ dan dapatkan 1 PERCUMA!

Akhir sekali, kepada semua baby November, ini untuk anda! Hadiah PERCUMA akan diberikan kepada anda yakni ahli myNEWS yang menyambut hari lahir bulan ini dengan Maru Roasted Nira Melaka Soft Serve. Fuh, sedapnya!


Semua promosi khas untuk ahli myNEWS ini boleh didapati melalui aplikasi myNEWS atau layari www.mynews.com.my untuk maklumat lanjut.

Kalau anda nak jadi ahli myNEWS, cuma muat turun jer aplikasi myNEWS yang tersedia di Google Play dan Apple store untuk mendaftar! Atau klik sahaja LINK INI.

#myNEWSMalaysia #jommyNEWS #kawanmyNEWS #myNEWS25Gifts #myNEWSMoments #myNEWS #jommyNEWS #myNEWSmember