Tak lengkap sekiranya gambar raya anda tanpa gambar Outfit Of The Day (OOTD) kan? Yalah beli baju beratus-ratus mana mungkin tiada gambar OOTD.

Sesekali nak juga tayang baju yang dibeli, paling tidak pun dapat komen dan beribu like dari followers!

Tapi buat yang gemar OOTD pasti pemilihan tempat menjadi faktor utama sebelum OOTD. Bila tempat dah hipster dan cun, confirm penuh notification di laman sosial anda bila upload gambar.

Kali ini kami share dengan anda lokasi OOTD yang paling gempak dan best untuk anda post di media sosial. Yang paling penting anda akan dapat hadiah jika anda sertai peraduan OOTD di tempat ini.

Ini antara 5 kawasan yang paling best dan hipster untuk anda OOTD Gaya Raya anda.

1. Ardence Labs

2. Grandeur Labs

3. Spring Labs

Bila anda snap sahaja gambar di kawasan ni, pasti gambar anda bak juru gambar professional.

Nak-nak lagi di sekitar kawasan EcoWorld ini dilengkapi dengan pelbagai keindahan warna-warni yang akan menaikkan lagi seri dalam gambar anda.

Paling penting, bila anda OOTD gaya raya anda di sini anda boleh menang hadiah tahu! Nak tahu bagaimana caranya?

Senang sahaja, anda hanya perlu mengambil gambar #BergayaRayaOOTD di mana-mana sahaja kawasan EcoWorld dan kemudian muat naik sahaja di laman Instagram.

Muat naik sebanyak mana gambar yang anda suka dan yang paling penting gambar tersebut mestilah menarik dan awesome.

Tapi jangan lupa untuk sertakan bersama hastag #BergayaRayaOOTD dan tag @ewlabs. Follow juga @ecoworldgroup and @ewlabs di laman Instagram mereka untuk dapat lebih banyak maklumat penyertaan.

Jika anda mahu menang dalam pertandingan photo contest ini jangan lupa untuk pastikan laman Instagram anda dalam mod public.

Barulah boleh dapat beribu like dan memudahkan kerja juri untuk memilih pemenang.

Setiap gambar anda akan diambil kira oleh beberapa kategori antaranya keaslian gambar, kreatif dan tema.

Bercakap soal pemenang pastinya ada hadiah bukan? Yang paling best, kesemua hadiah #BergayaRayaOOTD kali ini akan buatkan anda lagi tak sabar untuk menyertai peraduan awesome ini.

Antara hadiah yang paling best menanti anda adalah Dyson Cyclone V10 Absolute (tempat kedua), dan Dyson Airwrap™ styler Complete (tempat ketiga).

Hadiah saguhati pun ada tahu, berupa Gaya Baucer Tunai bernilai RM200 daripada Christy Ng untuk lima orang pemenang. Dah dapat baucer tu boleh lah beli kasut raya baru pula!

Tapi anda mesti tertanya-tanya apakah hadiah utama dalam peraduan awesome ini kan?

Hadiah tempat pertama ini akan melengkapkan lagi gaya raya anda tahun ini dan pasti buat anda tersenyum lebar dengan Samsung Galaxy S10 Phone.

Pasti tahun ini banyak gambar #BergayaRayaOOTD di media sosial. Nak-nak lagi Samsung Galaxy S10 dilengkapi dengan serba kecanggihan yang luar biasa.

Kali itu gambar anda pasti lain dari lain.

Jadi apa tunggu lagi, hadiah dan cara penyertaan telah diberitahu tiba masa untuk anda yang berusia 18 tahun keatas untuk menyertai peluang ini.

Jangan lupa untuk muat naik sebanyak mana gambar OOTD gaya raya anda dan yang paling penting haruslah kreatif.

Maklumat lanjut layari laman Instagram ewlabs atau laman rasmi EcoWorld atau terus ke https://ecoworld.my/happening/bergayarayaootd-photo-contest/