Minggu lalu, hangat diperkatakan kembali mengenai kisah rumah tangga pasangan selebriti Puteri Sarah dan Syamsul Yusof apabila timbul dakwaan pengarah itu sudah berkahwin dengan Ira Kazar.

Susulan dakwaan tersebut, ibu kepada pengarah tersebut Datin Fatimah Ismail tidak berdiam diri apabila memuat naik perkongsian bahawa perkahwinan anak dan menantunya itu mendapat restu sepenuhnya daripada keluarga.


BACA: Ibu Syamsul Yusof Dakwa Ada ‘Tangan’ Kejam Pisahkan Cucunya Dengan Ayah Mereka

Terbaru, menerusi perkongsian di Insta Story Datin Fatimah tidak putus menitipkan doa dan sokongan buat menantunya, Puteri Sarah.

Ibu kepada pengarah terkenal itu turut meluahkan rasa hancur hati apabila ada manusia tergamak menghancurkan kebahgiaan menantu dan cucu-cucunya.


“Teganya hati manusia melihat keluarga ini ditinggalkan, hancurnya hati. Ya Allah engkau berilah kebahagiaan untuk isteri dan anak-anak ini. Amin,” tulisnya.

Dalam pada itu, Datin Fatimah turut mendoakan buat Puteri sarah dan cucu-cucunya agar diberikan kekuatan dan kebahagiaan. 

“Ya Allah berikan kekuatan kepada seorang isteri dan anak-anak yang ditinggalkan ini. Semoga mereka menemui kebahagiaan yang abadi,” tulisnya.