fbpx

Ibu SM Faisal Tujukan Ucapan Buat Luna Maya

Sebelum ini popular Indonesia, Luna Maya pernah dikaitkan dengan ahli perniagaan, Datuk Wira SM Faisal Nasimuddin. Bagaimanapun, Luna memberitahu hubungan mereka berdua tidak lebih dari hanya sebagai seorang kawan biasa sahaja.

Meskipunn hanya mengakui sebagai teman rapat, namun ramai peminat mengharapkan Luna dan Faisal hubungan mereka sampai ke jinjang pelamin. Jika anda mengikuti Instagram Luna Maya, pelakon itu sering memuat naik foto bersama keluarga Faisal.

BACA: Luna Maya Sedang Hangat Bercinta Dengan SM Faisal?

Nampaknya, keluarga Faisal juga seolah memberikan lampu hijau buat kedua mereka apabila ibu Faisal ada menyebut nama Luna Maya ketika sambutan hari lahir Faisal yang ke-40 baru-baru ini.

Menerusi satu video, ibu Faisal, Puan Sri Zaleha Ismail menyuapkan kek pada anaknya dan kemudian Faisal menyuap kembali kek pada ibunya serta menyebut nama Luna agar tidak cemburu.

Meskipun diusik para tetamu, SM Faisal kelihatan tenang sahaja dan tidak membalas usikan tersebut. Apa pun, jika betul bercinta pun tiada salahnya, kedua mereka memang sama cantik sama padan.