fbpx

Bila in relationship ni tipulah kalau tiada konflik pergaduhan antara pasangan. Sama ada hal besar mahupun kecil pasti pergaduhan itu akan berlaku apabila tiada kefahaman antara satu sama lain.

Salah seorang pasti akan terasa dengan tindakan pasangan hingga ada hati yang terluka dan mulalah fikir nak akhirkan hubungan tersebut ataupun ada yang memilih jalan selamat untuk bawa diri terokai dunia dan lupakan masalah yang dihadapi.

Tapi itulah bila mahu bawa diri, ada sahaja bajet yang tidak mencukupi. Lagi-lagi time tengah bulan confirm ada bajet yang short dan mulalah sedih itu berlarutan. Nak risau apa, kami ada tips untuk anda bawa diri dengan tenang sambil lupa masalah anda itu. Yang pastinya pakej untuk anda bawa diri terokai dunia ni adalah PERCUMA selama setahun!

Untuk rebut pakej percuma selama setahun ini, anda haruslah sertai terlebih dahulu peraduan 816 BIG World yang dianjurkan oleh Air-Asia BIG.

Cara sertai peraduan ini sangatlah mudah. Anda hanya perlu lakukan perkara ini dan sudah boleh menang!

1. Draftarkan BIG Member ID anda di 816world.airasiabig.com

2. Ikuti laman Instagram @airasiabig

3. Muat naik pengalaman Gaya Hidup BIG anda di Instagram berserta #EarnBIGLiveBIG dan tag @airasiabig

4. Cuba kumpulkan Mata Ganjaran BIG apabila anda memuat naik gambar #EarnBIGLiveBIG, kongsikan kempen dengan rakan dan mengundi untuk gambar kegemaran.

5. Nak dapat banyak Mata Ganjaran BIG? Anda terjah sahaja kesemua bangunan di laman web 816 BIG World.

6. Nantikan pengumuman diri anda sebagai pemenang jika anda mengumpul Mata Ganjaran BIG tertinggi melalui peraduan #EarnBIGLiveBIG dan sudah boleh rebut hadiah utama iaitu PERCUTIAN PERCUMA SELAMA SETAHUN!

Lebih menarik lagi, anda juga boleh dapatkan 50% Mata Ganjaran BIG bonus dari mana-mana aktiviti perolehan bersama 200 rakan niaga AirAsia BIG di seluruh dunia.

Bukan itu sahaja, 10 pengalaman Gaya Hidup BIG dengan undian tertinggi juga akan memenangi 100,000 Mata Ganjaran BIG setiap seorang.

Peraduan yang awesome ini bersempena memberi ganjaran kepada 22 juta Ahli BIG dengan 50% Mata Ganjaran BIG bonus serta peluang untuk memenangi penerbangan percuma selama setahun!

Jangan lengahkan masa lagi okey, siapa yang broken teruk tu bolehlah join peraduan yang akan berakhir pada 16 September ini. Maklumat lanjut layari 816world.airasiabig.com.