fbpx

Haqiem Rusli Tak Suka Perempuan Over, Suka Bertudung Bawal

Meskipun baru berusia 22 tahun, pelbagai kejayaan dikecapi oleh penyanyi muda Haqiem Rusli. Malah, boleh dikatakan sokongan daripada peminatnya sangat kuat dan Haqiem juga sentiasa menghargai para peminatnya.

Kalau dah ramai peminat wanita, pasti ada yang tertanya-tanya ciri-ciri wanita pilihan Haqiem untuk dijadikan sebagai pasangan. Menurut Haqiem, dia sukakan wanita yang tenang dan tidak sukakan wanita kaki selfie.

BACA: Haqiem Rusli Seronok Duit Banyak, Kehidupan Kini Berubah

“Saya sukakan seorang peremupuan yang relak, tak suka perempuan yang terlalu over, tak suka perempuan yang terlalu banyak selfie. Saya sukakan perempuan biasa dan simple sebab senang untuk dijaga.

“Wanita tersebut mestilah boleh hormat diri saya, keluarga saya dan boleh faham kerja saya serta boleh faham keadaan sebagai seorang selebriti dah cukup dah,” katanya.

Dalam pada itu, Haqiem berkata dia tidak kisah sama ada wanita tersebut dikalangan orang biasa mahupun artis. Ditanya sama ada sukakan wanita bertudung bawal atau pun shawl, Haqiem berkata dia lebih sukakan wanita bertudung bawal.

“Tak kisah orang biasa ataupun artis, janji dia manusia. Saya lebih sukakan gadis bertudung bawal,” katanya.