fbpx

Baru-baru ini perkongsian pelakon Hairul Azreen menjadi perhatian ramai apabila memuat naik video kenangan ketika dinobat sebagai juara Fear Factor Selebriti Malaysia.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Menurut Hairul, ketika terbabit dengan program realiti tersebut, kereta Iswaranya hampir kena tarik berikutan sudah tiga bulan tidak bayar.

BACA: Selepas Kapal Layar, Hairul Azreen Diajak Vincent Tan Naik Jet Peribadi Pula

 

View this post on Instagram

 

A post shared by HAIRUL AZREEN IDRIS (@hairulazreen)

Pada entri tersebut, Hairul turut meluahkan rasa rindu dengan pasangannya dalam program tersebut iaitu pelakon Dazrin.

Diruangan komen, Kaka Azraff yang juga merupakan pesaingnya dalam program itu turut mengatakan dia juga mengalami nasib yang sama.

Perkongsian Hairul itu mendapat pelbagai reaksi di kalangan netizen yang mengatakan program tersebut merupakan detik dimana kehidupan pelakon itu berubah.

Malah, ramai yang bangga dengan pencapaian Hairul sekarang yang kini sudah berjaya. Tidak kurang juga, ramai yang mengatakan tidak ketinggalan  untuk menonton program berkenaan pada ketika itu.