Mahu tunggu penjelasan daripada kedua dua pihak ini masih lagi belum ada penyelesaian dan baru-baru ini, isteri Hafiz Hamidun iaitu Joy Revfa telah memuatnaik status yang boleh tahan panjang juga – menceritakan serba sedikit dan memberikan bayangan tentang apa yang berlaku dalam rumahtangga mereka.

BACA: Dilabel Seksi, Isteri Hafiz Hamidun Minta Maaf


Dalam kenyataannya tersebut, Joy ada menyebut beberapa perkara yang dilihat menjadi topik utama perkara ini berlanjutan. Jujurnya, tertanya juga mengapa perkara ini sehabis boleh mahu diluahkan di sosial media sedangkan masing masing boleh berbincang secara matang.Berikutan perkara tersebut, mungkin juga Hafiz Hamidun sudah hilang sabar lalu meninggalkan komen dan dalam masa yang sama, isterinya turut membalas kenyataan tersebut di laman sosial.

Lebih menarik lagi, melalui forum CARI, pelbagai kisah daripada kedua dua belah pihak telah dikongsikan sekaligus membuatkan perkara ini sepatutnya diselesaikan secepat mungkin.

Berbalas dan berkongsi kenyataan di laman sosial hanya akan membuka lebih banyak pekung di dada padahal kesudahnnya tiada pihak yang menang pun. Buat Hafiz mahu pun Joy, sebaik-baiknya berbincanglah agar perkara ini dapat diselesaikan secara baik dan matang. (rtky/s)