fbpx

Bersempena dengan gossip hari ini, sudahkah anda mengundi kami untuk bergelar Best Gossip Blog di #MSMW2012? Jika belum, apa yang anda tunggu lagi? Heh.

Semalam, ketika anda semua enak bercuti, kami menerima panggilan telefon dari individu yang tidak mahu namanya di’kenali untuk sampaikan gossip terbaru.

Bersungguh sungguh juga si lelaki itu, maklumlah gossip panas bak kata beliau. Ini kisah artis Zarina Zainordin yang di’katakan kini sudah pun memiliki kekasih baru.

Menurut sumber ini, kekasih baru Zarina Zainordin atau Zarina AF ini tidak lain tidak bukan rakan sekerja beliau dalam drama bersiri Dingin Lavenda yang kini sedang hangat bersiaran di kaca televisyen. 

Zarina Zainordin di’katakan mula menjalin hubungan cinta bersama Azlee Khairi — yang juga model iklan Brylcreem sebelum ini — ketika mereka sama sama menjalani pengambaran di Melbourne, Australia.

BONUS: Kami turut menerima sekeping gambar di’atas yang di’dakwa sebagai Zarina Zainordin yang sedang asyik berseronok di’sebuah kelab hiburan di ibu kota. Khabarnya, kerap juga gadis ini anjurkan parti peribadi. Hmm.