ghbgtsyLama sudah bukan kita tidak dengar perkembangan seni juara One in a Million musim ke-2 ini. Hari ini muncul satu gossip hebat melanda Ayu.

Beberapa minggu lepas, ada seorang penulis media hiburan menulis tentang seorang bintang realiti TV yang dikatakan sudah berkahwin & melahirkan seorang anak luar nikah.


Hasil siasatan wartawan awam di sebuah forum, bintang realiti TV itu dikatakan sebagai Ayu OIAM. Ayu dikatakan sebelum ini telah terlanjur dengan kekasih beliau yang bekerja di’sebuah kedai makan.

Akibat perbuatan itu, mereka terpaksa berkahwin & Ayu khabarnya sekarang berada di Kuala Kangsar, Perak dan masih dalam pantang.

Selepas gossip yang mengatakan Ayu OIAM minum arak, rakan artis yang nampak perut buncit Ayu dalam satu majlis menyangka ia disebabkan tabiat Ayu yang mengambil alkohol berlebihan.

Entah betul entah tidak. Ayu betul-betul kena tampil ke pihak media & menjelaskan hal ini. Jika terus senyap, maka cerita ini juga tidak akan senyap.


Lagipun, ada peminat yang rindukan alunan suara Ayu membawakan single terbaru. Sayang bakat yang ada kalau tiba-tiba senyap begini.