fbpx

Sebut myNEWS jer semestinya anda dah tahu kan. Kedai serbaneka retail yang semakin popular dan juga mesra pengguna!

Mana taknya, kadang-kadang tu walaupun tak ada niat pun mahu beli apa-apa, tapi nak juga jejakkan kaki masuk ke dalam. Dah macam ada ‘sumpahan’! Haha..

Dan ‘sumpahan’ yang paling syok, bila diorang ni nak bagi ganjaran kepada anda kalau anda masuk ke myNEWS. Ni memang power!

Berpeluang Menang Proton X50!

Haa, untuk info anda, bila anda berbelanja di myNEWS menggunakan rakan e-wallet myNEWS termasuk ShopeePay, ShopeePay x e-belia, Touch N Go x e-belia dan juga Boost!, anda boleh dapat pulangan tunai lebih daripada RM1,000,000!

Bapak power bhai. Bukan itu jer tau, anda juga boleh dapatkan pulangan tunai sehingga RM5 apabila anda membelanjakan minimum RM15 ke atas di myNEWS!

Apa yang lebih menarik? Anda juga berpeluang memenangi Proton X50 dengan membayar dengan kad MyDebit anda!

Jap, ada lagi…anda juga berpeluang menang 13 unit Hadiah Mingguan iaitu iPhone 12 Pro dan 92 unit Hadiah Harian iaitu baucar tunai myNEWS bernilai RM300 yang akan diberikan kepada pemenang bertuah myNEWS!

Argh! Apa ni banyak sangat hadiah yang diorang nak kasi anda. So tunggu apa lagi? Jadilah salah seorang pemenang mereka hari ini. Jangan menangis di hujung katil pula kalau tengok orang lain dapat hadiah gempak ni. Oops!

Beli sekarang di kedai myNEWS terdekat anda sebelum terlambat!

Kumpul Stamps Dapat Hadiah?

Amacam korang? Dah rasa ke ‘kepanasan’ hadiah-hadiah yang kami sebutkan di atas tu tadi? Padu kan?

Jangan ingat dah habis yer, myNEWS ni memang sengaja nak korang tak duduk diam. Ada lagi gais, dengan myBest Brands, anda boleh nikmati tawaran eksklusif di myNEWS dan dapatkan hadiah dengan baucar tunai myNEWS yang luar biasa serta baucar diskaun Kafe Maru!

Apa yang perlu anda buat ialah beli jer mana-mana produk jenama myBEST dengan aplikasi myNEWS untuk mendapatkan 1 stamp. Kumpulkan 8 stamps untuk menebus e-baucar! Tawaran ini sah sehingga 30 Jun ini sahaja tau.

E-baucar ini termasuk baucar tunai myNEWS dan juga baucar produk Maru untuk onigiri, roti, sandwich dan banyak lagi! Wah, bestnya hangpa weh. Dok tunggu apa lagi lah, cepat-cepat take action! Agituh.

Eh, belum jadi ahli myNEWS? Apa nak dirisaukan geng, muat turun sekarang di LINK INI. Tertakluk kepada terma dan syarat. Ketahui lebih lanjut DI SINI.

Anda juga boleh follow media sosial myNEWS di link yang kami berikan di bawah ini.

Facebook: KLIK SINI.
Instagram: KLIK SINI.
Twitter: KLIK SINI.

Selamat bershopping uols. Moga ada rezeki korang nanti, hiks.

#myNEWS #jommyNEWS #kawanmyNEWS #SpendandWin #WaveandWin #ShopeePay #TouchNGo #Boost #EWallet #myBESTBrands #MaruKafe #EVoucher