fbpx

Gambar: Persalinan Kahwin Memey Suhaiza Bernilai RM1 Juta Di Muzium Negara

Berita yang mengatakan persalinan pengantin Norman Hakim & Memey Suhaiza akan menjadi pameran Muzium Negara menjadi satu isu besar.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Petang tadi berlangsung’nya majlis sidang media untuk Pameran Busana Perkahwinan Mutiara yang berlangsung sejak 26 November lalu sehingga 31 Disember 2011.

Pameran yang di’anjurkan oleh pengeluar barangan mutiara mewah Rafflesia ini menampilkan persalinan pengantin popular termasuk Dato’ Siti Nurhaliza, Amber Chia, Ning Baizura & Anita Sarawak.

Yang menjadi perhatian pastinya gaun pengantin mewah yang pernah di’pakai Memey Suhaiza — satu rekaan Vera Wang bernilai RM500,000 dan satu lagi tajaan Rafflesia bernilai RM500,000.

Kalau anda mempunyai niat untuk menyaksikan sendiri di’hadapan mata persalinan mewah selebriti yang rata lebih mahal dari rumah anda semua, datang ke Muzium Negara sebelum hujung tahun.