fbpx

Ingat pemain bola sepak bawah 23 tahun negara sahaja ada gossip? Ini kisah Diego Michiels, kalau anda masih ingat.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Diego Michiels merupakan pemain bola sepak skuad bawah 23 tahun Indonesia yang tewas kepada Malaysia di’perlawanan akhir Sukan SEA 2011 yang lalu.

Semalam Indonesia di’kejutkan dengan tersebarnya gambar Nikita Willy keluar bersama Diego Michiels di sebuah pusat membeli belah di Jakarta.

Beberapa keping gambar tersebar di’Twitter selepas segelintir peminat hiburan Indonesia perasan akan kehadiran pasangan ini dan terus merakamkan detik mereka bersama.

Gambar tersebut menimbulkan persoalan di’kalangan peminat Nikita Willy yang tahu akan hubungn cinta beliau yang masih berlangsung dengan jejaka yang juga selebriti Indonesia, Bara Tampubolon.

Kedua dua pihak masih belum mengeluarkan apa apa kenyataan berhubung pengedaran gambar ini di’internet dan jika gambar kabur sebegini boleh menjadi isu, apatah lagi gambar mesra pemain kita? – KapanLagi