fbpx

Gambar: Lisa Surihani Seksi Di Sidang Media Anugerah Bintang Popular 2011

Orang kata , tajuk biar misleading janji isi kandungan penuh dengan bibit bibit awesome. Dan, ini ayat apa kau tulis wahai penulis?

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Lisa Surihani adalah antara selebriti yang hadir ke sidang media pertama Anugerah Bintang Popular 2011 (ABP2011) yang di’adakan di Holiday Villa, Subang Jaya petang semalam.

Beliau juga antara selebriti yang menjadi tumpuan pihak media termasuk kami yang kerdil ini — bertanyakan secebis soalan peribadi buat Lisa Surihani.

Memberikan komen tentang isu Astro berjaya terima hak eksklusif perkahwinan beliau, Lisa Surihani mengganggap itu bukan perkara besar kerana beliau merupakan wajah eksklusif Astro.

“Dan, kalau perkahwinan saya bersama Yusry KRU berlangsung ketika saya masih menjadi wajah eksklusif mereka, mungkin Astro ada hak untuk menyiarkan majlis perkahwinan saya,” ujar Lisa Surihani.

“Tentang isu kahwin, seperti saya pernah kata saya tidak berani untuk membuka mulut & biarlah Yusry KRU sendiri yang memberi kenyataan selepas dia habis penggambaran Vikingdom