fbpx

Elite Models Fragrances: Wangian Terbaru Untuk Wanita Berjiwa Fesyen

Pernah anda dengar nama Cindy Crawford, Gisele Bündchen, Alessandra Ambrosio & Adriana Lima? Mereka semua datang dari satu nama yang sama.

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Kesemua supermodel popular yang kami sebut itu lahir daripada Elite Model Look yang telah wujud sejak 1983 & menerima lebih 400,000 peserta dari lebih 60 buah negara seluruh dunia.

Memiliki nama yang kukuh dalam industri fesyen dunia, Elite Models tampil dengan barisan pilihan wangian khas untuk wanita yang punyai inspirasi dalam gaya hidup.

Elite Models Fragrances menampilkan 4 pilihan wangian yang mengambil inspirasi empat kota fesyen terkenal — Rio, Paris, London & New York.

Paris Baby di’inspirasi daripada pencinta kota & mempunyai wangian romantis serta feminin dengan sentuhan sensual.

London Queen untuk mereka yang gemarkan kelainan, bertenaga dan mempunyai citarasa terhadap perkara alternatif yang terjadi di’sekeliling mereka.

New York Muse sesuai dengan mereka yang amalkan gaya hidup pantas ala kota metropolitan dengan gelaran Big Apple bersama wangian urban.

Rio Glam Girl tampil dengan semangat kota Rio yang menyerlah dalam keraian & suasana karnival lantas sesuai dengan mereka yang berjiwa muda & riang.

Kesemua wangian Elite Models Fragrances kini boleh mula di’dapati di pasaran juga jangan ketinggal untuk dapatkan berita terbaru mengenai produk ini di laman Facebook rasmi mereka.