Baru-baru ini, tular video di aplikasi TikTok memaparkan isteri kedua Syamsul Yusof iaitu Ira Kazar yang berkunjung ke rumah saudaranya menyambut hari raya.

Menerusi video itu, Ira dilihat memakai busan kebaya floral serta bertudung biru dilihat menunggu giliran untuk bersama dengan ahli keluarga.


BACA: Kelibat Ira Kazar Hidang Makanan, Syamsul Yusof Sedang Cuci Pinggan?

Apa yang menjadi perhatian, seorang lelaki dipercayai bapa saudaranya memanggil Ira serta berpesan kepada isteri Syamsul itu tidak buat hal sekaligus membuatkan saudara mara lain ketawa.

@ceritaartismalaysia

Replying to @Sridangga #irakazarraya #irakazar #irakaza #familykaza #syamsulyusof #poligami #fyp #foryou #foryoupage #abcxyz #xyzbca #def #trendin

? Sound Sedih Fyp – ASBUN

Ira bagaimanapun hanya mendiamkan diri dan wajahnya kelihatan berubah selepas menerima pesanan daripada individu itu. Dalam pada itu, kelibat Syamsul tidak kelihatan dalam video berkenaan. 


Sementara itu, diruangan komen rata-rata netizen berpendapat sindiran netizen lebih pedih daripada kecaman netizen.

Malah, ada netizen mengatakan jika mereka berada di tempat Ira pasti tidak akan keluar beraya apatah lagi selepas didakwa menjadi orang ketiga kemelut rumah tangga Syamsul dan Puteri Sarah.