Kami pun sebenarnya semacam terkejut (konon) apabila membaca laporan Kosmo! hari ini menyebut yang pelakon & penyanyi Diana Danielle kini sudah selamat bersalin di Australia.

Diana Danielle di’khabarkan sudah pun selamat melahirkan seorang bayi lelaki di sebuah hospital berdekatan tempat kediaman beliau di Sydney, Australia, pada penghujung Mei lalu.


Tiada maklumat lanjut tentang kelahiran bayi lelaki pasangan Farid Kamil & Diana Danielle ini di’laporkan tetapi jika ianya benar, pasti ramai peminat teruja ingin melihat anak pertama mereka.

Pemantauan kami terhadap status Farid Kamil atau pun Diana Danielle di laman sosial sejak Mei lalu tidak menunjukkan sebarang berita yang sahkan mereka sudah menerima kehadiran bayi lelaki ini.

Diana Danielle sah menjadi isteri kepada pelakon juga pengarah Farid Kamil pada 3 November lalu dan pengumunan yang beliau mengandung kurang 2 minggu selepas itu menimbulkan sedikit kontroversi.

Jika benar seperti apa yang di’laporkan, tahniah buat Farid Kamil & Diana Danielle juga seluruh keluarga mereka atas kehadiran orang baru ini.