Terkenal dengan tagline “The Home of Sport”, bagi penggemar barang-barang sukan, ini lah ‘syurga’ anda! Siapa yang tak kenal dengan Sports Direct kan? Nak cari barang sukan semuanya ada di sini. From head to toe katanya. 

Apa yang bestnya, anda dah tak perlu serabut kepala dah fikir nak dapatkan barang sukan yang berjenama, berkualiti seperti brand-brand terkenal Nike, Adidas, dan banyak lagi jenama terkemuka kerana semuanya berada dalam satu bumbung je. Jadi dah tak perlu risau lagi. 

Psst….Kami ada rahsia nak bagitahu anda ni. Inilah masa yang anda perlu grab dan ambil peluang keemasan ni untuk tambah koleksi barang sukan anda. Memang betul gila! Bermula dari tarikh 11 Jun sehingga 14 Jun 2020, anda boleh dapatkan extra 30% untuk semua produk jenama Nike hanya di Sports Direct. Wow!!!

Jenama Nike ini memang tidak asing lagi bagi kita. Sangat terkenal di seluruh dunia terutamanya dalam bidang sukan. Sebut sahaja semua kenal dengan trademarknya. Sebab tu banyak atlet terkemuka dunia pun akan pakai jenama ini. 

Jadi, apa yang paling penting, anda WAJIB beli dan tambah koleksi barangan sukan anda tu sepanjang 4 hari tempoh promosi ni. Tak mudah tau untuk Sports Direct nak buat diskaun kaw-kaw ni. Ni lah masanya untuk anda grab peluang ni.

Anda boleh dapatkan di mana-mana gudang Sports Direct atau pun nak mudahkan lagi anda untuk boleh shopping online sahaja. Hanya guna hujung jari sahaja. Yang penting barang akan terus sampai depan rumah. Mudah kan?

Apa yang paling menarik, tiada sebarang belian minimum. Jadi anda bebas nak beli walaupun hanya 1 barang sahaja. Ini tertakluk kepada terma dan syarat dan tidak kepada produk yang berlabel merah.

Untuk maklumat lanjut, anda boleh terus ke Gudang Sports Direct, atau klik sahaja untuk pembelian online dan layari laman  Facebook dan Instagram Sports Direct

Sports Direct ni juga banyak bawa produk Nike yang berbeza seperti untuk running, training, lifestyle, bola sepak, bola tampar dan banyak lagi bagi lelaki, wanita dan kanak-kanak.

Jadi anda jangan lupa tarikh ni okay. 11 Jun hingga 14 Jun 2020. Jom serbu Sports Direct! Dapatkan produk Nike idaman anda.