Pernah tak perasan muka kita kusam dan macam tak bermaya? Nampak macam perkara remeh saja tapi sebenarnya bagi yang bekerja nak berjumpa orang setiap hari, mesti tergugat juga keyakinan diri. Itu belum lagi mulut kawan kawan yang tak habis habis nak buat lawak dengan muka kita.

Malah perkara tersebut turut dialami pelakon Izreen Azminda pernah mengalami situasi yang sama. Sebagai pelakon yang perlu menjaga penampilan diri, perkara sebegini sedikit sebanyak membuatkan dirinya terpaksa mencari jalan penyelesaian.


Malah Izreen sendiri pernah mengakui sebelum ini bahawa akibat kerjayanya yang banyak terdedah cahaya matahari, kulit muka mula bermasalah dan timbul jeragat dan masalah tersebut berlanjutan apabila dia apabila stress, jerawat pasti timbul pada muka selain turut membuatkan kulit mukanya kusam teruk.

Berikhtiar mencari jalan penyelesaian, Izreen akhirnya serasi dengan produk Meeracle Gemstone Beauty dan ternyata kini wajah Izreen flawless sungguh! Tengok pada perkongsian Izreen di Instagram memang betul betul berkesan dan ramai yang dah cuba turut membuktikan hasil yang sama.

Melalui serum Meeracle Gemstone ini, ia mampu melindungi kulit anda dari bahaya kerosakan kulit akibat UV malah serum ini juga merupakan yang pertama di Malaysia menggunakan batu permata sebagai bahan asas.


Lebih menarik lagi, banyak testimoni membuktikan serum ini mampu untuk menghilangkan parut!

Bagi anda yang mempunyai masalah yang sama, mungkin ini jalan penyelesaian anda. Eh, cakap banyak pun tak guna. Nak tengok lagi bukti mereka yang dah gunakan produk ini, jom follow Facebook Meeracle Gemstone Beauty, @meeraclegemstonebeauty_hq atau boleh terus ke website mereka, www.meeracle.com.my.