Baru-baru ini kami ada ternampak satu posting mengenai seekor raksasa yang comel gila ni, siap berwarna pink lagi. Amboi comel sungguh dia.

Kami pasti sebelum ini anda mesti pernah melihat raksasa seakan macam dia. Mungkin itu lah kekasih hati dia, cuma warnanya sahaja yang lain.


Teruja punya pasal, kami pun terdetik lah nak mencari kehadiran raksasa comel ini dan di mana tempat tinggalnya. Puas kami pusing, tapi tak juga jumpa. Susah jugak nak jumpa Si Pink ni kan?

Ada juga lah mulut-mulut mak cik bawang dok bercakap yang raksasa Pink ini adalah sebahagian daripada keluarga Mamee Monster dan merupakan kekasih kepada Mamee Monster.

Laa, betul dah la tu yang kami cakap tadi. Pernah jumpa raksasa seakan dia jugak. Rupanya itulah kekasih hati dia, Mamee Monster. Dah pandai sekarang…ada buah hati. Sweet sangat aih!


Bila sebut bab Mamee Monster ni sudah tentu anda dah tahu kan di mana mereka ‘tinggal’? Of course lah tempat tinggal keluarga ini di Melaka kan?

Cuma yang susahnya bagi kami adalah nak mencari kehadiran Si Pink ini. Sebabnya dia sangat terhad dalam Pek Keluarga Mamee Monster. Sampaikan si kekasih hati, Mamee Monster sendiri pun memerlukan bantuan kita semua untuk cari Si Pink buah hatinya ni. Haish, macam mana ni? Boyfriend tak jaga girlfriend ke? Oops!

Apa kata kali ini, anda tolong kami untuk sama-sama kita cari Pink. Yang penting pencarian kita tak sia-sia okay! Anda bukan main cari jer, dengar-dengar cerita ada hadiah menarik jugak nak diberikan pada anda yang berjaya temui Pink dalam pek keluarga Monster tu.

Dengar cerita bila hasil pencarian Pink dah berjaya, ada hadiah untuk anda. Macam menarik je! Kalau anda nak tahu dengan lebih lanjut jangan lupa klik di sini.

Jadi tunggu apa lagi, tak kan nak tengok sahaja. Cepatlah cari Pink di pasar raya terdekat. Tidak semua Pek Keluarga Mamee Monster mempunyai si Pink jadi jomlah mula membelinya.

Semoga pencarian mencari Pink ini berhasil! Maklumat lanjut layari laman rasmi Mamee Monster, Facebook dan Instagram Mamee Monster. Pencarian Si Pink ni bermula dari 1 September sehingga 31 Oktober ini. Jangan lambat okay!