Baru-baru ini, timbul isu berkaitan Dato’ Siti Nurhaliza dan juga anak tirinya, Asyraf, apabila dia dikatakan cuba mengambil kesempatan di atas populariti Siti untuk bernanung di bawah syarikat pengurusan miliknya, A Klasse.

BACA: Video Tun M Berduet Dengan Siti Nurhaliza Tarik Perhatian


“Saya cuma menyokong dan membantu anak bujang saya. Kita dah dalam satu keluarga, jadi tidak salah jika saya menolong dia,” nafi Siti dan dalam masa yang sama menepis persepsi yang mengatakan anak tirinya, Asyraf Dato’ Sri Khalid cuba mengambil kesempatan terhadap populariti serta status Siti sebagai ibu tirinya.

Jelas Siti, syarikat pengurusan A Klasse hanya akan membantu saya dari segi urusan pengiklanan di media sosial dan juga perkhidmatan sebagai jurucakap bagi sesebuah jenama. Manakala Siti Nurhaliza Production (SNP) akan kekal menguruskan karier nanyiannya seperti sebelum ini.

“Semua anak-anak Dato’ K suka melakukan bisnes, cuma agresif atau tidak sahaja. Asyraf memang agresif dan sejak dari kecil lagi dia sudah ada minat dalam dunia perniagaan. Dia pernah menjual telefon bimbit dan dengan sikapnya yang mudah bergaul, saya yakin cabang perniagaan ini sesuai dengan dia terutamanya membabitkan dunia hiburan”

“Apa yang penting, dia perlu banyak belajar dan kami sekeluarga akan sentiasa memberi sokongan penuh kepadanya,” jelas Siti kepada Tonton Extra baru-baru ini. (rtky/s)