fbpx

Kami pasti anda mesti suka berbelanja di Tesco kan? Harga boleh tahan, nak shopping pun luas dan selesa, nak nak pulak banyak produk yang anda boleh dapat, bukan setakat barang dapur jer. Barang kecantikan ada, pakaian, kasut dan banyak lagi lah. Asal nak cari sesuatu je, singgah jer Tesco. Macam dah jadi kebiasaan dok?

Sebut pasal berbelanja ni, nak tak rebut pulangan tunai sehingga RM1,000,000 dengan cara mudah jer kat Tesco dengan Boost? Haa..peluang macam ni anda kena dapatkan sebabnya akan berakhir hujung bulan ni. Rugi weh kalau tak join!

Ganjaran yang Tesco nak bagi ni memang betul mind blowing! Join jer completekan Tesco Mission semasa berbelanja di Tesco dengan Boost.

Ada macam-macam jenis Mission anda boleh join yang sesuai untuk semua orang. Hidup solo? Aktifkan Mission RM50. Bahagia berdua jer? Aktifkan Mission RM80. Family ramai? Aktifkan Mission RM100. Habis Mission, dapat ganjaran. Mudah kan? Ingat! Sampai 31 Disember ni jer tau.

Sambil-sambil anda berbelanja tu, lagi banyak pulangan tunai yang anda boleh nikmati nanti!

Dengan menghabiskan Mission anda, anda boleh dapat Tesco Wallet RM5, RM8 dan RM10 dalam aplikasi Boost untuk jimat dalam pembayaran anda yang seterusnya di Tesco. Bukan tu jer, anda juga boleh dapat RM5 Kenny Rodgers Roasters Wallet dan RM3 Secret Recipe Wallet dengan hanya berbelanja di Tesco sahaja.

Bagi mereka yang completekan Boost Mission, ini hadiah menarik yang bakal menjadi milik anda. Bestnya!

Misi 1 (RM100 x 3 transaksi)
RM10 Tesco Wallet

Misi 2 (RM50 x 2 transaksi)
RM5 Tesco Wallet

Misi 3 (RM80 x 2 transaksi)
RM8 Tesco Wallet

Part paling best sekali, anda boleh join misi ni banyak kali sebabnya untuk setiap satu misi tu anda boleh join sehingga 3 kali. Waaaa…”huntong betul!” Ingat! Anda hanya perlu aktifkan Mission di akaun Boost anda sebelum berbelanja di Tesco.

Tunggu Apa Lagi, Jom Sertai Misi Boost!

Tengok kat bawah ni yer. Senang jer.

Langkah 1

Klik butang ‘Missions’ di halaman Profile anda.

Langkah 2

Anda perlu pilih dan aktifkan 1 daripada 3 misi Boost Mission di bawah:

Misi 1: Berbelanja minimum RM100 x 3 kali dalam 30 hari

Misi 2: Berbelanja minimum RM50 x 2 kali dalam 14 hari

Misi 3: Berbelanja minimum RM80 x 2 kali dalam 14 hari

Langkah 3

Anda perlu mengaktifkan misi yang telah dipilih.

Langkah 4

Selesaikan misi! Berbelanja (mengikut min perbelanjaan dalam masa yang diberikan) di Tesco.

Langkah 5

Dapatkan ganjaran! Anda yang berjaya menyelesaikan Boost Missions akan dapat pulangan tunai serta merta! Semuanya hanya belanja dengan Boost di Tesco aja! Lepas ni, bayar jer di Tesco macam biasa untuk gunakan Tesco Wallet tu. Awesome kan?

Tak faham jugak? Rujuk imej kat bawah ni.

Haa..amacam? On tak on? Jimat sebenarnya bila anda berbelanja menggunakan Boost di Tesco ni dan paling best bila anda boleh menang dengan Boost Mission! Di samping anda menikmati harga rendah setiap hari di Tesco, sekarang ni anda dapat pulangan tunai pula. Untungnya!

Sebenarnya lebih banyak ganjaran untuk anda tau bila guna Boost ni. Tak rugi pun download apps ni.

Apa tu? Belum Aktifkan Akaun Boost?

“Alaaaa, tak pandailah nak buat…” Rileks, kami boleh bantu anda. Mudah sangat-sangat cara nak aktifkan Boost akaun anda ni. Kacang goreng jer…Follow step kat bawah ni okay!

Langkah 1

Download & Buka aplikasi Boost.

Langkah 2

Lancarkan aplikasi Boost anda.

Ha, senang jer kan? Jadi, jangan lengah-lengah lagi, jomlah berbelanja di Tesco menggunakan Boost dan anda akan perolehi banyak ganjaran dari situ. Jangan lupa ajak kawan-kawan dan jugak famili anda okay.

Sehingga 31 Disember 2020 ini sahaja tau! Memahami situasi ekonomi ketika ini, kami pasti jaminan pulangan tunai ini pastinya dapat menggembirakan anda. Dapatlah juga meringankan beban anda setiap hari kalau ada penjimatan macam ni kan?

Maklumat lanjut mengenai Tesco Boost Mission Untuk Menang, boleh layari:

Facebook: TEKAN SINI
Laman Web Tesco: TEKAN SINI