Apa yang anda boleh buat dengan RM20 ye? Kalau kami, dengan RM20 ni boleh je ‘Mix & Match’ makanan dengan air. Beli nasi lemak dengan air Tealive dengan RM20 pun dh onz, ye dak? Kalau bukan makanan pun banyak lagi benda lain yang anda boleh ‘Mix & Match’ kan, Barang make-up ke, baju ke, eh memang banyak lah!

Anda jangan tak tahu pula, sekarang ni dengan RM20 pun anda boleh ‘Mix & Match’ pelan prabayar tau. Biar betul nih? Haa, macam tak percaya kan? Tapi memang wujud pun gais, hehe.


Pelan Prabayar Celcom Xpax

Celcom memang tak perlu diperkenalkan lagi, siapa je yang tak tahu kan? Kali ini dorang buat hal lagi gais! Macam yang anda tahu lah, Celcom Xpax telah mencipta pelbagai cara bagi membantu anda untuk lebih berjimat.

Untuk kali ini, Celcom Xpax sekali lagi memperkenalkan pelan prabayar Celcom Xpax baharu yang membolehkan anda pilih dan sesuaikan pelan prabayar anda sendiri. Serendah RM20 jer tau. ‘Mix & Match’ gituh! Kawal & ubahsuai pelan ikut keperluan anda. Lebih jimat gais.

Boleh Ubahsuai Pelan Prabayar Anda

Anda boleh jer ubahsuai validity, kuota internet, kelajuan internet dan banyak lagi. Wow! Menarik kan? Iyalah bukan setakat makan minum jer korang boleh mix & match, pelan prabayar dari Celcom Xpax pun anda boleh ubahsuaikan! Menarik betul.


Kalau anda nak tahu, pelan prabayar ini sesuai sangat untuk anda yang mahu berjimat. Mana taknya, anda boleh pilih pelan prabayar yang anda mahukan. Fleksibel lah untuk anda. Pilih jer nak yang mana kan?

Anda yang sentiasa intrend dan up-to-date tu, geng belia lah terutamanya…ha inilah pelan prabayar yang faham anda dan tahu apa yang anda mahu dan perlukan. Serius kami cakap, anda pasti akan melalui pengalaman yang tiada had!

Kalau rasa nak internet lebih laju, nak scroll media sosial tu tanpa ada masalah, pilih jer pelan ada internet tanpa had dengan bekelajuan tinggi. Lepastu nak upload video pun tak payah tunggu lama-lama lagi dah. Takde lagi istilah lag! Dengan senang hati anda boleh upload video anda di TikTok tu, hiks.

Unik & Menjimatkan!

Bukan itu jer, setiap pelan prabayar dari Celcom Xpax ini juga mempunyai ciri-ciri tersendiri dan unik!

Anda boleh customise pelan prabayar yang anda mahu dan bayar yang perlu sahaja atau pilih jer mana-mana pelan ready-made yang sedia ada tu. Weh mudah sangat ni.

Paling syiok, anda guna jer aplikasi Celcom Life tu. Muat naik dalam smartphone anda, lepastu anda boleh lah menguruskan pelan dengan Mix & Match pelan yang anda mahu tu. Layan diri jer gais. Super easy!

Haa di bawah ni anda boleh lihat bagaimana cara nak Mix & Match kan pelan anda! Ikuti 3 langkah mudah ini tau.

Sumpah rugi kalau anda tak ‘grab’ salah satu pelan yang sangat berbaloi-baloi ni. Serius gais, pelan prabayar ni memang betul-betul boleh berjimat! Nak pula anda yang masih student dan belum bekerja tu, haa inilah pelan prabayar yang anda wajib tengok. Pilih jer mana satu pilihan hati!

Untuk info lanjut terus jer KLIK LINK INI.