fbpx

Buka Semula Kes Skandal: Adi Putra Minta Semua Hormati Bulan Ramadan

Kalau benar seperti yang dilaporkan oleh beberapa media semalam, kes skandal Adi Putra dengan seorang wanita (yang ketika itu) berstatus isteri orang nampaknya bakal dibuka semula selepas pegawai polis yang menguruskan kes itu sebelum ini telah diambil tindakan tatatertib.

BACA: Pegawai Polis Kena Tindakan, Kes Skandal Adi Putra Bakal Dibuka Semula? (ext.)

Adi Putra yang kembali menjadi perhatian kini jelasnya tidak mahu memberikan sebarang komen berkaitan perkembangan terbaru ini dan soalan media juga hanya dibalas ringkas.

Namun dalam satu kenyataan kepada portal OHBULAN! hari ini, Adi Putra mengatakan yang beliau sedang sibuk untuk memberikan sebarang kenyataan namun sempat berpesan supaya semua pihak dapat menghormati bulan Ramadan yang bakal tiba.

“Beginilah, saya minta semua pihak menghormati Nisfu Syaaban & Ramadan yang bakal tiba. Kita sebagai umat Islam, lebih baik menghormati waktu-waktu begini supaya kita semua diberkati dan dirahmati oleh-Nya selalu,” jelas Adi Putra.

Walaupun begitu jawapan Adi Putra namun perkembangan kes ini tetap menarik untuk kita perhati dek usaha bekas suami wanita itu yang masih berusaha keras menegakkan kebenaran. (rtky/m)