Semua dah ada ke perabot baharu untuk Raya nanti? Mesti bestkan dapat dekorasi rumah jadi cantik dan bila tetamu datang ramai yang puji. Mungkin ada daripada anda dah mula riki-riki perabot atau pun barang untuk Raya dah kan?


Tak terlalu awal ke? Ish, tak de lah awal sangat gais, kalau lambat nanti tinggal barang yang tak ‘umph’ lah pula. Jadi, dah alang-alang ada promosi dan juga sales tu, baik
grab
jer dulu. Beli awal-awal, so takdelah nanti kelam kabut. Ye dak?

Wah, Rambang Mata Betul

Orang cakap tak lengkap kalau tiada perabot baharu di Hari Raya. Setuju tak? Paling tidak pun, dapat tukar satu barang atau perabot pun dah kira puas hati dah. Terutamanya untuk geng-geng mak mak lah. Mana taknya, dorang kan 24 jam di rumah, pasti dah berbulu mata asyik tengok perabot dan juga susun atur yang sama jer. Kalau tak percaya apa yang kami tulis ni, anda pergi lah tanya isteri atau emak anda tu. Pasti jawapan sama yang dorang kasi, hehe.


Bagi anda yang sedang mencari perabot baru untuk Raya nanti, sekarang di Rozel sedang mengadakan tawaran promosi bagi perabot-perabot dan barangan rumah terpilih untuk pilihan anda.

Anda tak payah nak pening-pening kepala dah nak cari perabot kat mana. Kempen ‘Raya Sales’ dari Rozel ini akan bermula dari 18 Mac sehingga 17 April 2022 untuk semua store.. Dan yang paling best anda boleh buat bayaran secara ansuran 0% sehingga 24 bulan! Wah, bestnya.

Memang rambang mata kalau lihat ‘Raya Sales’ dari Rozel ni. Macam-macam perabot yang ada seperti katil, meja makan. sofa dan banyak lagi!

Anda boleh usha gambar yang kami selitkan ini dan jangan tak tahu semua perabot dari Rozel ini sangat berkualiti.

Tips Hias Rumah

Bila dah beli perabot boleh lah anda fikir bagaimana untuk hias rumah anda bagi cantik! Meh sini kami selitkan beberapa tips untuk anda hias rumah!

1. Pilih perabot yang betul

Anda perlu pilih perabot yang betul agar ia mengikut saiz ruang tamu anda semua. Kalau anda nak menukar perabot baharu, cubalah untuk susun atur semula perabot itu okay. Susunan perabot ni amat penting dan anda semua perlu pastikan untuk menyusun atur perabot dengan cara mudah agar tetamu senang untuk berinteraksi antara satu sama lain.

2. Ruang tamu dan ruang makan

Ruang tamu amat penting untuk tetamu datang tau. Nak pula kalau di Hari raya nanti. Jadi, dah alang-alang anda nak beli perabot tu, pastikan anda fokus 2 ruang iaitu ruang tamu dan ruang makan supaya dihias cantik dan kemas serta selesa!

3. Pencahayaan sangat penting

Oh ya, pastikan lampu yang diletakkan di rumah anda nanti terang dan ada cahaya matahari boleh menembusi sedikit ruang di rumah anda tu. Barulah tetamu nanti akan lebih selesa.

Okay gais, ini antara tips yang kami boleh beri. Sebelum nak sambut perayaan tu anda boleh lah gunakan tips ini okay. Harap membantu!

Jangan lupa untuk ‘melawat’ Virtual Showroom Rozel di LINK INI dan juga boleh check di mana showroom terdekat yang anda boleh pergi di LINK INI

Untuk info lanjut anda boleh lawati Rozel di Facebook, Instagram dan juga di Lokasi Pameran Rozel ini.

#RozelMY #contemporary #fusion #tailored #opulent #sculpted #architectural #traditional #luxurious #timeless #classic #essential #elegant #rozel #sofa #furniture #leather #livingroom