Sabtu lalu, penyanyi dan aktiviti kemanusiaan, Heliza Helmi sekali lagi mengadakan majlis resepsi. Namun kali ini ditaja oleh penyanyi dan usahawan Mila Jirin.

Menerusi satu perkongsian, Heliza berkata Mila bersungguh-sungguh memujuknya untuk menerima majlis resepsi yang disediakannya sebagai hadiah.


BACA: Suami Heliza Terkejut Kawan Taja Majlis Resepsi Di Hotel Sebagai Hadiah Kahwin

“Alhamdulillah lepas ijab qabul, sahabat dunia akhirat kakja @mila_jirin bagitau nak bagi hadiah. Sekali hadiah dia ialah majlis respsi!!

“Ya Allah. Sangat terkujat! Kakja segan sangat-sangat. takyah laaa @mila_jirin. Pastu @mila_jirin kata, aku memang dah niat dari dulu lagi nak hadiahkan mu majlis. @mila_jirin sngguh-sungguh pujuk nak buat majlis juga,” tulisnya.


Dalam pada itu, Heliza berkata pada awalnya dia hanya merancang untuk mengadakan majlis akad nikah sahaja namun Allah menyusun jalan cerita yang sangat berbeza untuk mereka.

Sementara itu, Heliza turut meluahkan rasa syukur kerana mempunyai sahabat sebaik Mila dan mendoakan agar persahabatan yang dibina selama 15 tahun itu akan berterusan.