fbpx

Kelihatan kemas bergaya di hadapan Eiffle Tower ditambah lagi dengan persalinan Hanis Zalikha persis busana pengantin, perkara tersebut menguatkan lagi sangkaan peminat bahawa pasangan ini sedang menjalani sesi fotografi pre wedding di Paris.

“Bukan KLIA Sahaja, Airport Seluruh Malaysia Perlu Dinaik Taraf”

Baru-baru ini isu lapangan terbang di Malaysia menjadi bualan ramai apabila sebuah gabungan syarikat antarabangsa termasuk Global Infrastructure Partners (GIP) membuat bidaan untuk membeli pegangan penting dalam Malaysia Airports Holdings Berhad (MAHB). MAHB diketahui umum...

Baca Lagi

Semakin berahsia, semakin peminat tidak sabar untuk tahu.

BACA: Hairul Azreen Belikan Hanis Zalikha Cincin Perkahwinan Di Dubai?

Sebelum ini, Hanis memuatnaik gambar mereka ketika berada di butik barang kemas dan perkara itu membuatkan puluhan ribu peminatnya tertanya-tanya dan mendoakan agar pasangan ini cepat melangsungkan majlis perkahwinan.

Pada jangkaan kami, jika melihatkan daripada gambar mereka berdua, apabila pulang ke tanah air nanti, pasti Hanis akan berkongsi mengenai tarikh perkahwinan atau apa pun rancangan mereka seterusnya.

Buat peminat setia dua pasangan merpati secocok ini harap bersabar & boleh like gambar Hanis banyak kali jika anda suka gambar comel mereka berdua. (rtky/syfq)