Bekas Suami Siti Saleha Didakwa Maki Wartawan Wanita
Tiada angin tiada ribu, hari ini hangat diperkatakan mengenai bekas suami kepada pelakon Siti Saleha iaitu Ahmad Lutfi Azhar yang juga merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak.
Memetik MalaysiaKini, Lutfi didakwa memarahi seorang wartawan wanita kerana enggan memadamkan gambar yang diambilnya.
BACA: Siti Saleha Sah Bercerai Talak Satu
Lutfi juga didakwa menggunakan perkataan kesat dan merapatkan mukanya kepada wartawan itu. Difahamkan, insiden itu berlaku ketika Najib dan Ong sedang menjamu selera, apabila sepasukan anggota pegawai dari jabatan kesihatan telah cuba mendekati rombongan Najib.
Laporan memberitahu, Lutfi menyedari seseorang sedang mengambil gambar dan kemudian menghampiri seorang wanita merupakan seorang petugas media dan memintanya memadam gambar yang diambil itu.
Pertengkaran mulut bermula selepas wartawan tersebut enggan melayan permintaan Lutfi dan bertanyakan identiti Lutfi yang kemudiannya berkali-kali memaklumkan yang dia merupakan pegawai khas kepada Datuk Seri Najib Razak.
“Terjadi pertikaman lidah antara mereka dan lelaki itu menggunakan bahasa kesat terhadap wanita berkenaan. Malah, dia mendekatkan dirinya ke arah wanita itu. Dia sangat bongkak,” kata saksi kejadian.
Bagaimanapun, pegawai khas kepada Najib itu membuat permohonan maaf serta menawarkan gaji satu bulannya dipotong.
- SUMBER
- MalaysiaKini
Cariklah laki mat saleh sally. Pi carik melayu melanau bodoh ni nak watpe. Gomen lak tu. The worst.
Elok la ko cerai…laki ko jadi balaci PENYAMUN tersohor satu dunia rupanya…Memalukan Negara.
Peristiwa bongkak ni adalah gambaran ttg perkara sebenar yg akan terjadi sekiranya anda sokong Bee end in pru nnt. Mahukah anda perkara ni terjd kepada anda? Keputusan di tgn anda
Peristiwa bongkak ni adalah gambaran ttg perkara sebenar yg akan terjadi sekiranya anda sokong Bee end in pru nnt. Mahukah anda perkara ni terjd kepada anda? Keputusan di tgn anda.
Dah tahun 2022 tp politik samseng kampung dusun masih tebal dlm politik melayu terutama amenok ni. Yg jd masalah adalah kebebalan org melayu yg masih nk undi mrk.
Lahhhh….ingatkan betina “mat saleh” ni akan pilih lelaki gentleman, baik, kaya, beradap…
Rupanya…..macai politaik…
PPPPPTTTTTUUUUUIIIIIHHHHHH….
Betina….
Kepala utuh punya olang baru jd pegawai khas dah bongkak lpas tu tunjuk samseng dgn pompuan..
Brcerai sb berbeza fahaman politik kot huhu..
Ooooooo patut nampak familir …kerja pecacai Najib ropa nya .. elok la ko cerai dia …
owh dh faham npe diorg berpisah..kesian siti..
aku pn xse org kuat politik ni.. over nauuuu…
kalau tuan punya badan tak benarkan gambar dia di ambil, bukan ke tu hak dia? wartawan pun, mana boleh suka2 ceroboh hak peribadi. pendapat aku, wartawan tu patut padam gambar apabila di suruh
Ros ni sape bodo ke kutuk melanau rasis Nye kesian orang sebodoh ngko merosakkan bangsa Dan negara . Kalau die nikah mat salleh pun hak die tak de kena mengena melanau ke ape ke sot ke
Hahahhaha Ros jeles Melanau kaum kaya di Sarawak bilionaire ngko sape nobody
Hensem juga Luiz Azhar yer. Lah Hensem rupanya