fbpx

Baru Selesai Proses Cerai, Raja Azmi Kini Menjadi Perhatian Tan Sri?

Kalau kisah hidup Raja Azmi Raja Sulaiman ini di’tulis indah menjadi sebuah skrip filem, memang beratur peminat hiburan Malaysia untuk datang menonton. Atau tidak?

Mantap! Kali Ini Siri HONOR 200: Flagship Estetik AI Lengkap Dengan Versi Pro Spesifikasi Flagship Lagi

Baru-baru ini Siri HONOR 200 telah dilancarkan secara rasmi, dan ini adalah kali pertama HONOR memperkenalkan versi Pro dalam siri N ke Malaysia. Jangan tak tahu, Siri HONOR 200 hadir dengan sistem tri-kamera 50MP standard, mod...

Baca Lagi

Murai hari ini mendedahkan yang terdengar khabar angin yang mula bertiup mengatakan Raja Azmi kini sedang di’intai oleh orang kenamaan berstatus Tan Sri.

Boleh tahan juga Raja Azmi ini di’pasaran mereka mereka yang bergelar single & available. Lebih lebih lagi kini beliau menjadi perhatian Tan Sri, siapa agak’nya ‘kan?

Khabarnya Tan Sri ini sudah lama meminati Raja Azmi namun status beliau sebagai isteri kepada bekas pemain badminton negara, Jalani Sidek menjadi halangan.

Kini selepas mengetahui yang Raja Azmi kembali solo, Tan Sri yang sering berada di’luar negara atas urusan perniagaan ini semakin berminat untuk mengenali Raja Azmi.