fbpx

Bapa Saudara Dakwa Puteri Balqis Didera, Dipergunakan Untuk Duit?

Dugaan yang menimpa pelakon cilik berbakat besar, Puteri Balqis menjadi perhatian ramai apabila kini berdepan kesempitan hidup sehingga terpaksa menjual buku puisinya di jalanan untuk menyara kehidupan.

Pelbagai spekulasi timbul dan ramai yang tertanya-tanya apa yang terjadi dalam kehidupannya sehingga hidup susah seperti itu. Tidak kurang juga ada yang mempersoalkan ke mana pergi wang pendapatannya ketika dia aktif berlakon.

BACA: Puteri Balqis Tutup IG Selepas Mengaku Mahu Main Forex?

Baru-baru ini, seorang individu di Twitter mendakwa bahawa Puteri Balqish adalah anak saudaranya dan mendedahkan kisah sedih menimpa kanak-kanak tersebut. Lelaki itu mendakwa Balqis sering didera oleh ibu bapanya dan dipergunakan untuk mendapatkan wang.

Lelaki itu juga mendakwa bapanya sering memukul Balqis. Dakwanya lagi, selepas bercerai bapa Balqis dikatakan tinggal di bawah jambatan.

Bagaimanapun tidak dapat dipastikan kesahihan dakwaan oleh individu tersebut. Malah, netizen juga tertanya-tanya kemana perginya bapa Balqis yang sehingga kini masih tidak muncul selepas kisahnya menjadi bualan ramai.