Nampaknya kisah kontroversi antara Aliff Aziz & pelakon simbol seks, Zarina Anjoulie tamat begitu hanya tanpa ada kesudahan yang dramatik seperti di'jangka.

Zarina Anjoulie juga sehingga ke hari ini tidak lagi mengeluarkan apa apa kenyataan terhadap hubungan beliau dengan Aliff Aziz dan bunyi seperti tiada siapa peduli.


Dalam kenyataan terbaru kepada Yahoo! Malaysia, Aliff Aziz berkata beliau sudah melupakan Zarina Anjoulie & tidak mahu lagi mengingati kontroversi hitam itu.

Pendendang lagu Jangan Ganggu Pacarku ini berkata beliau sudah tidak mahu di'selubungi kontroversi negatif dalam karier selepas ini kerana bimbang di'tuduh sengaja mencari publisiti.

Bercakap tentang kekasih'nya ketika ini, Aliff Aziz meluahkan rasa gembira kerana Anne Ngasri seorang yang menyokong kuat karier seni beliau di Malaysia ketika ini.


Untuk sambutan Aidilfitri yang akan datang, Aliff Aziz mengakui yang beliau akan meluangkan masa beraya di rumah Anne Ngasri. Nampaknya semakin serius hubungan, bila mahu hantar rombongan merisik? Heh.

zp8497586rq