Dan, kisah cinta tiga segi selebriti muda ini menjadi lebih rumit tetapi menarik untuk di’ikuti.


Awal Ashaari dalam mesej Twitter terbaru’nya menulis sebaris ayat akan mencetuskan kisah baru dalam episod perpisahan Scha al-Yahya & Fahrin Ahmad.

“And don’t f*king blame the third party if u are no longer be able to hit your gf, or have failed to be a succesful sex-maniac.”

Keras bukan bunyinya? Namun semua orang tahu beberapa hari lalu Fahrin Ahmad keluarkan kenyataan tentang orang ketiga dalam hubungan cinta beliau sehingga mengakibatkan perpisahan.

Awal Ashaari yang tidak pun di’sebut dalam kenyataan Fahrin Ahmad mula melenting melalui Twitter & di’sokong hebat oleh Scha al-Yahya.


Mesej Awal Ashaari di’atas menangkis ‘tanggapan’ ramai pihak bahawa beliau adalah orang ketiga yang Fahrin Ahmad maksudkan.

Untuk memberi hint tentang apa sebenarnya yang terjadi, Awal Ashaari membayangkan yang Fahrin Ahmad sebenarnya gagal untuk memikat Scha al-Yahya dan dalam masa yang sama gagal untuk menjadi teman lelaki yang gila seks.

Dalam keadaan begini, susah untuk kami tafsirkan apa maksud sebenar Awal Ashaari. Mungkin wartawan mStar Online boleh tanyakan bagi pihak kami?