Pertama sekali, masih ada lagi permintaan terhadap filem Bollywood di’Malaysia hari ini ya. Ingatkan zaman bertapa depan televisyen setiap petang Sabtu sudah tiada.


Idola anda semua & juga bekas Miss World Aishwarya Rai kini berada di’Malaysia & kedatangn beliau di Kuala Lumpur di’mulakan sedikit kurang enak.

Awal pagi semalam, Aishwarya Rai tiba di KLIA tetapi enggan & berkeras tidak mahu meninggalkan VIP Lounge selagi beg putih beliau tidak di’temui.

Beg putih (gambar) yang di’percayai mengandungi bahan make-up Aishwarya Rai itu di’katakan hilang sekejap & aktress tersebut hilang arah apabila mengetahui beg kesayangan itu tiada.

Beg milik Aishwarya Rai itu sebenarnya ada bersama dengan salah seorang escort beliau pada hari tersebut.


Tidak sedar yang beliau tetamu di bumi Malaysia ini, Aishwarya Rai menunjukkan rasa kurang senang dengan orang awam & staff KLIA yang berminat mengambil gambar beliau.

How many photos of me do they want to take?” begitulah keluhan Aishwarya Rai yang di’laporkan beberapa agensi berita nasional & Asia.

Katy Perry yang rasanya hari ini lebih berpengaruh dari Aishwarya Rai tiba di Kuala Lumpur tanpa ada sebarang kisah negatif timbul. Baru hilang beg, huh!