Yana Samsudin & Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri
Oleh Rotikaya Staff pada
13 February 2015, 4:02PM

Mengambil tempat di kediaman keluarga pengantin perempuan di Yong Peng, Johor pasangan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari selamat diijabkabul dalam satu majlis sederhana yang diadakan selepas solat Jumaat hari ini. Mereka dinikahkan oleh jurunikah Imam Shamsul Rizalars.

Fadzil Zahari & Yana Samsudin selamat bergelar suami isteri dengan sekali lafaz.

Pihak lelaki telah menyediakan lima dulang hantaran manakala pihak perempuan telah membalas dengan tujuh dulang hantaran. Pihak lelaki telah menyediakan mas kahwin sebanyak RM10,000 dan wang hantaran sebanyak RM50,000 sebagai pelengkap hantaran.



BACA: Yana Samsudin Akui Terpikat Dengan Sikap Penyabar Yang Tinggi Fadzil Zahari

Resepsi perkahwinan Yana Samsudin dan Fadzil Zahari akan dilangsungkan esok iaitu 14 Februari secara besar besaran di Dataran Gemilang, Yong Peng dan pasangan ini memilih lokasi itu untuk berkongsi kegembiraan dengan para peminat.



Tahniah buat kedua dua belah keluarga atas penyatuan dua hati ini. Semoga ikatan yang terbina ini kekal selamanya dan cepat dikurniakan cahayamata. Untuk anda, berikut beberapa keping gambar sekitar majlis pernikahan pasangan ini hari ini. Enjoice! (rtky/m)


Komen & Lain-lain
27 komen untuk “Yana Samsudin & Fadzil Zahari Selamat Bergelar Suami Isteri
  1. mrs. tony jai says:

    cantiknye erra fazira

  2. ni hauu maa says:

    cantik nyaa erra..mcm dia pengantin :p Haha

  3. QWin says:

    aku heran betul…
    kenapa muka Yana lain ye?
    berubah sangat daripada dulu.

  4. Ummi Qhairizza says:

    Tahniah yana..semoga kekal bahagian hingga akhir hayat…amin..

  5. perempuan tapi pondan says:

    patut la nak mancungkan idung… nak sama tinggi dgn idung diana danielle rupanya..

    masa mula mula kawin kata la terpikat dgn sifat penyabar… kalau x de jodoh esok x sabar nak akhirkan perkahwinan pulak…

    muak dgn statement retis yg mula kahwin nmpk bahagia lah sgt

  6. aku says:

    simple je..i likee

  7. hanezbolehblah says:

    tahniah yana…ok lah tu…at least dier tak merampas laki org then attention seeker mcm artis lain..dorang bercinta pon tak kecuh tau2 nak nikah…

  8. eka says:

    catiknya pengantin… tahniah.. smg jodoh berkekelan hingga jannah..

  9. totonarita says:

    Tade ke retis pompuan lain yg nak dijadikan pengapit? Makjanda 2x tu jugak laa nak dok sblh! Melekat badi bercerai dia baru tau!!!

    1. lola says:

      Mulut kau mcm celaka. Ade janda lawa ngorat laki ko ke? doa yg baik2 sudah.

  10. Ejah says:

    Yana, hidung awak ‘cantik’ sgt! Rsnya erra nmpk lg menyerlah dr Yana.. Apa2 pun selamat pengantin baru ek..

  11. fazura says:

    dulu aku minat kt dia ni…npk manis n cute dgn hdg kembang2 comel dia tu.
    tapi lepas dia operate mancung hidung aku x rase dia yana samsudin lg,dh lain sgt !!aku rase yana yg dulu lbh comel dan sederhana.x sangka dia pon taksub utk ubah ciptaan Tuhan.

    ape2pon tahniah…aku kagum dgn pcintaan diaorg yg sederhana ni.x de mcm belangkas sblm menikah.tahniah…smg kekal ke Jannah.

  12. Erra juga paling manang?????erra cantik & bseri wpon bkn mjlis erra..like erra????

  13. cecitececite says:

    Suke yana dlm adnan sempit trilogy plus wawa semput..watak ala tomboy yg slumber tp cute mmg epik. Cume skrg bile muke da d repair, lain mcm plk.

    Anywy, congratulations!

  14. shaz says:

    Cantiknya Yana… Tahniah. Semoga kekal ke anak cucu….amiin…

  15. kauHADO??? says:

    Yanacongrats .. Erra soooo preety woman !!! Yg dok jeles tu .. Poraaahhhh !!! Korg burukkk puihhh mgata je lebih .. Mgalahkan diri tu bgus

  16. nyah says:

    bestla..malam ni bole la isap btg si fadzil yg encem tu…mesti laki die dh siap cukur bg pendek…kalo la ak si yana ni..mau aku kulom puas-puas smp kecut telor die tu…

    1. loVe Yana says:

      SUNDAL bolong mana yg dok mengomen ni??

  17. loVe Yana says:

    tahniah yana . berseri2 yana di samping insan tercinta. xkisah la apa2 pun orang dok kata ,kenyataannya, yana cantik..yg dok kutuk2 yana tu muka hodoh n busuk! tu yg jeles tk memasal. yg penting, yana skrg ni tengah bahagia dgn Fadzil yp ensem..ko yg mengutuk tu,bahagia ke? ada laki ensem? tkde kannnn dengki lettewww wek !

  18. nyonya mansor says:

    Wei love yana ko punya ayat buat aq tersembur kopi daaaaa… :)

  19. nyonya mansor says:

    Sundal bolong..ni yg buat aq nak tengok cerita suzzana ni…

  20. jijan says:

    Mn diana..x nmpk pun?

  21. Matbon says:

    50ribu hantaran…..dok je umah xyahla berlakon….david teoh pon da x offer doh …cari yg len

  22. Loveyanatoo says:

    yg ckp yana ubah hdung tu..awk tau ke cite sbnr..niat sbnr…??.,,awk Sape nk kutuk org lain…mendoakan kebahagiaan org lain kan lg bgus…xde org sempurna dlm dunia ni….kang 1 hari nnt tetibe awk plak ubah bibir jdk angelina jolie…org duk kutuk awk…awk suke eh???

  23. aku says:

    org cakap yana buat idong..tp kenapa aku tengok kembang je idong dia..agaknya teknik make up je kot..jgn main tuduh je nanti jadi fitnah

  24. Auniey Iyraa sayss.. says:

    Tahniah yana..semoga kekal hingga ke jannah…????:-)

  25. Auniey Iyraa sayss.. says:

    Tahniah yana..semoga kekal hingga ke jannah…????:-)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *