Remy Ishak Menyindir Aqasha Di Twitter?


Oleh RotiKaya Staff pada
18 October 2012, 11:10AM

Remy Ishak Menyindir Aqasha Di Twitter?Tengok betapa obses’nya kami terhadap Remy Ishak, hari ini sahaja sudah dua kisah beliau kami paparkan termasuk yang ini — kisah yang agak jarang berlaku.

Mungkin selalu berlaku di’kalangan selebriti wanita untuk saling menyindir di laman sosial terutamanya Twitter, namun untuk selebriti lelaki, bunyi’nya seperti tidak cool.

Sekitar 10.00 malam pada 15 Oktober yang lalu, Remy Ishak menulis sebaris ayat yang beliau tag sebagai Cerpen Twitter tetapi seolah olah menyindir rakan pelakon, Aqasha.



“Si penggemar rahsia memang gemar berahsia, lebih lebih lagi tentang hubungan kekasih gelapnya dari pengetahuan sang isteri,” itu ayat tulisan Remy Ishak yang kami maksudkan.



Ada kemungkinan tulisan Remy Ishak di’tujukan buat Aqasha adalah kerana deskripsi akaun pelakon Dejavu Di Kinabalu itu ada menulis diri beliau sebagai ‘penggemar rahsia’.

Mungkinkah Remy Ishak tahu sesuatu yang kita semua tidak tahu — atau semua ini hanya kebetulan? Hmm.


Komen & Lain-lain
18 komen untuk “Remy Ishak Menyindir Aqasha Di Twitter?
  1. #TeamBiniTua says:

    dah heboh semalam… RITA RUDATAIK dok menggatal.

    1. bicara RM says:

      ha ha ha, kan aku dah cakap dulu, perempuan garit perlis sakit otak ni kena masuk wad ataupun…. dihumban ke dalam tangki septik taikkk !!!

        1. Let Drag That B*tch says:

          cempedak menjadi nangka…rupa2nya..si rita spender punya angkara. legasi hanez suraya kembali mekar… :(

          1. jom kita tanya rita dlm IG dia…jgn lupa hashtag #homewrecker. kihkihkih

          2. tipah ketipung ahh says:

            fans rita buat2 tidur..idola theyols rupanya level…maria parida. opssss.

      1. NYAH says:

        RITA MAU SPENDER..DUIT MUTAAH DAH HABIS KE SIS???

        1. siti neraka says:

          lepas ni bersoping spender lah dia dgn laki org….maklum spender bertaik dah berkepam.

    2. Ereen says:

      lawak..lawak..mana pergi kelab penyokong rita spender bertaikkk tu yg kononnya pejuang kaum wanita dan ibu tunggal? masuk lah kalu berani. kesiannye…idola korang rupanya dok merenyam dgn laki org. level hanez suraya. kikikih

  2. teruskan meludah rita…rasa sendiri air liur basi ko sendiri. laki org ko gangggu. ckp x serupa bikin.

  3. zareema says:

    Terbungkar: Rita merenyam dgn suami orang. Ni rupanya homewrecker yg si bini Aqasha maksudkan ye? OMG…hahahaha…

  4. Kak Maha says:

    mak janda menggila laki org. sedih ko rita.

  5. NYAH says:

    RATU SPENDER BERTAIK RITA RUDAINI BUAT HAL LAGI. DLM INSTAGRAM MCM PIJAK SEMUT X MATI GITHCHEWW.

  6. podahhhh says:

    bodohlah korang, semua org tahu la rita ni cm mana. anak2 ikan berderet. sbb tu la ex mak mertua x berkenan. pijak semut amboi x mati. padahal…..sundal-sesundalnya. kesian kpd sesiapa yg tertipu.

  7. jom berjoyah secara berjemaah says:

    Netizen menggila. Instagram Rita @ritrud727 …..dicemari hashtag #HOMEWRECKER !!!!

  8. spy says:

    padan muka. dulu ko malukan bekas laki ko. skrg ko ditelanjangkan oleh remy dan netizen satu persatu. kalau korang baca cariforum…nk tertumtah baca perangai betina ni. kes ni dah lama lah.

  9. mak jemah says:

    Korg y komen nie sume bodoh nak mampus..ckap tk pkai otak…cuba diri sendiri kne baru tahu..len kali nk cakap pikir dulu..jgn dok kecam org je..korg nie melayu..tapi tk de adab langsung..cakap tk serupa bikin..ingat sikit dosa tuh bangang..

    1. RitaSpender says:

      “bodoh nak mampus”

      “.ingat sikit dosa tuh bangang”

      tapiiiiiiiiiiii “korg nie melayu..tapi tk de adab langsung”

      dah start buat akaun fake ke rita lolz

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *