Gambar: Sekitar Perkahwinan Anak Lelaki Datuk K & Anak Gadis Hishammudin
Oleh RotiKaya Staff pada
25 November 2012, 5:11PM

Sekitar Perkahwinan Anak Lelaki Datuk K & Anak Gadis HishammudinHishammudin mana anda tanya? Ya, Datuk Seri Hishammuddin Tun Hussein & secara teknikal kini Dato’ Siti Nurhaliza berbesan dengan Menteri Dalam Negeri tersebut. Heh.

Hari ini, telah berlangsung majlis perkahwinan antara anak lelaki Datuk K, Anas Zawawi & Allysa yang merupakan anak gadis kepada Datuk Seri Hishammudin Tun Hussein.

Khabarnya, Anas Zawawi & Allysa berkenalan ketika mereka sama sama belajar di Australia & perkahwinan mereka menjadi bahan gossip sejak beberapa minggu lalu.Namun, Siti Nurhaliza tidak membuka mulut tentang gossip kahwin anak tiri’nya ini mungkin kerana ingin menjaga hati ibu kandung Anas & juga bekas isteri Datuk K sendiri.

Anas Zawawi & Allysa di’ijabkabulkan sendiri oleh Datuk Seri Hishammudin — tahniah buat kedua dua buah keluarga yang kini bersatu & lebih lebih lagi kepada kedua pengantin baru.

 

 


Komen & Lain-lain
4 komen untuk “Gambar: Sekitar Perkahwinan Anak Lelaki Datuk K & Anak Gadis Hishammudin
 1. m.alit says:

  Saya cuma ingin memberikan amaran terakhir kepada hishammudin tun hussein yang keparat itu.supaya beliau hentikan pasal operasi esszone di sabah.kalau tidak.semua ahli keluarga beliau itu akan di bunuh dengan kejam.

 2. m.alit says:

  Kepada datuk hishammudin tun hussein.Kalau anda sayangkan nyawa keluarga anda ini.Lebih baik anda hentikan membuat bala di negeri sabah itu dengan segera.

 3. m.alit says:

  HOI!!! DATUK HISHAMMUDIN BIN HUSSEIN?. JANGAN KACAU NEGERI SABAH.SEBAB.KAMI TAK PERNAH SEKALIPUN MENGHARAPKAN APA-APA BANTUAN DARIPADA ANDA.DAN ANDA ITU BUKANLAH ORANG SABAH.

 4. m.alit says:

  INGAT?. MULAI ESOK.SAYA TAK MAHU MENDENGAR LAGI, PASAL ISU ESSZONE DAN PERINTAH BERKURUNG DI SABAH. SEANDAINYA SAYA DAPAT TAHU ISU TERSEBUT. SAYA TAK MUNGKIN AKAN TERAGAK-AGAK UNTUK MEMBUNUH SEMUA AHLI KELUARGA ANDA.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *