Bagaimana cuti panjang anda semua? Pasti anda ingat laman hiburan kesayangan ramai ini akan bercuti sepanjang Aidiladha — selak beberapa muka untuk melihat gossip yang terlepas.

Kami sebenarnya kurang sedar dengan gossip cinta Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad sehinggalah perbualan bersama seorang teman memberikan gambaran sebenar gossip mereka.


Rupa rupanya di’beberapa buah forum hiburan Malaysia sudah lama sibuk berbicara tentang hubungan dua orang selebriti ini — namun seperti biasa permainan tarik tali kegemaran mereka.

Video yang di’rakamkan selepas Anugerah Skrin 2011 berlangsung ini bukan’lah video sebenar mengiyakan hubungan cinta mereka tetapi lebih kepada gurauan anda kami bersama Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad.

Tetapi jika anda perhatikan gelagat mereka berdua di’dalam video ini, pasti anda akan merasakan yang mereka berdua ini sebenarnya sudah cocok untuk mula berpacaran.

Tunggu masa untuk mengaku sahaja. Kami tidak memaksa, kami suka tarik tali. Video Shila Amzah & Sharnaaz Ahmad selepas ini. Enjoice!