fbpx

Kisah rumahtangga pasangan ini sudah lebih setahun menjadi satu topik perbualan peminat juga para media dalam industri hiburan.

Beberapa gossip liar yang timbul sebelum ini termasuklah kisah pasangan ini yang sudah tidak tinggal sebumbung selepas suami kehilangan kerja di’nafikan oleh aktress popular ini.

Perkhabaran baru yang di’terima ini bukan sesuatu mengejutkan kerana sebelum ini sang suami juga ada di’gossipkan bercinta dengan rakan sekerja ketika itu.

Si suami ini di’khabarkan sudah pun bernikah dengan kekasih dari tempat kerja yang sama sebelum ini dan lelaki ini kini banyak menghabiskan masa bersama isteri baru — soalan dari kami, apa status aktress si isteri pertama? 

Kasihan pula kami dengarkan nasib aktress ini yang sebenarnya masih sayang akan hubungan yang mereka bina selama ini, namun nampaknya kasih & cinta mereka kini hanya menunggu masa untuk tamat tempoh.

Kalau benar sang suami sudah tidak mahu hidup bersama aktress popular ini, ada baiknya di’lepaskan dari tergantung tiada bertali. Hmm.