Sudah lama rasanya kita tak dengar cerita tentang pelakon Azad Jasmin yang juga merupakan suami kepada pelakon Eira Syazira. Baru-baru ini nama pelakon itu menjadi bualan ramai gara-gara beberapa gambar yang dikongsikan di media sosial.

Gambar yang dimuat naik oleh Azad itu mengundang kecaman netizen dengan kelakuan yang tidak menyenangkan ketika bergambar bersama beberapa patung sewaktu bercuti di Indonesia.


BACA: Azad Jasmin, Eira Syazira Timang Anak Ketiga

Gambar yang dikongsikan itu memaparkan Azad bergambar sambil memegang buah dada tugu wanita, manakala satu lagi gambar Azad kelihatan memegang alat sulit tugu seorang kanak-kanak lelaki. Seperti sudah dijangka, tindakannya memuat naik gambar tersebut dikecam teruk oleh netizen.


Meskipun ramai yang terhibur melihat gambar tersebut, namun ada netizen mengatakan gambar yang dikongsikan itu bukanlah sesuatu yang kelakar. Malah ada netizen turut mempersoalkan tindakannya yang mengambil gambar sedemikian rupa.

Netizen juga turut berpendapat sebagai seorang selebriti sepatutnya pelakon itu menunjukkan contoh yang baik kerana bimbang tindakannya itu akan menjadi ikutan. Tidak kurang juga ada yang memberikan nasihat kepada Azad agar lebih berhati-hati sebelum memuat naik sesuatu di media sosial.