Selepas satu, satu lagi kisah tidak senang tentang karier Fazura muncul menghiasi dunia hiburan. Kali ini melibatkan satu projek besar yang tidak kesampaian.


Seperti yang semua tahu, Fazura di’ambil berlakon dalam filem adaptasi novel ‘Lagenda Budak Setan’ untuk memegang watak Catriona di’samping Lisa Surihani & Farid Kamil.

Walaupun filem’nya masih belum keluar, drama siri’nya kini sedang menjalani pengambaran dan Fazura tidak terlibat sama kali ini.

Semuanya atas kerana pengarah filem & drama ini, Charad Charan mendakwa Fazura seorang artis yang tidak komited kepada kerja, berlagak diva & mempunyai masalah disiplin ketika di’lokasi.

Dengarnya bukan Fazura seorang sahaja yang bermasalah, Lisa Surihani juga di’singkirkan kerana pengarah terbabit tidak berpuashati dengan mutu lakonan Lisa Surihani dalam versi filem.


Terfikir sekejap kami apabila pengarah begini ada masalah dengan dua bintang sekaligus, artis yang bermasalah atau pengarah yang terlalu demand & tinggi harapan’nya? (via cari.com.my)