fbpx

Tidak salah kalau kami kata’kan yang hari ini merupakan hari yang di’tunggu para peminat hiburan untuk pengumuman khas Awal Ashaari & Scha al-Yahya.

Selepas berjaya mencipta kejutan dengan lamaran secara live di Astro Ria hujung minggu lalu, kini tiba masa pasangan comel ini untuk umum tarikh hari bahagia.

Ya. Gambar di’sebelah merupakan gambar terkini Awal Ashaari dan juga Scha al-Yahya yang sedang sibuk dengan persiapan terakhir sebelum sidang media bermula.

Kami akan bawakan maklumat terkini untuk anda semua secara live dari Flora Cafe, Jalan Ampang Kuala Lumpur. Mendahului semua, kami di Rotikaya HQ ucapkan tahniah buat Awal Ashaari & Scha al-Yahya dan semoga ikatan cinta mereka kekal sehingga akhir’nya. 

UPDATE-1: Dynas Mokhtar sebagai pengacara majlis pengumuman bercerita tentang kisah Awal Ashaari yang berhari hari ke kediaman Scha al-Yahya untuk menghantar cupcakes.

UPDATE-2: Pasangan ini akan bernikah pada 4 Mei 2012 di Hotel Pullman, Putrajaya Lakeside & resepsi bakal berlangsung pada 6 Mei 2012 di Putrajaya International Convention Center (PICC).

[nggallery id=”12″]