fbpx

Enggan Minta Maaf, Mamat Sepah Tunjuk Sikap Samseng Di Twitter?

Enggan Minta Maaf, Mamat Sepah Tunjuk Sikap Samseng Di Twitter?Ingat kisah kemalangan Zed Zaidi awal hari semalam yang rupa rupa'nya sekadar babak lakonan sebuah drama? Berita tidak benar ini di'mulakan oleh Mamat Sepah. Ya.

“Susah Hidup & Cari Kerja Sebagai OKU, Terjejas Pula Kerana Gerakan Boikot”

Baru-baru ini, Malaysia menyaksikan gelombang gerakan sosial di mana pengguna dan aktivis mendesak untuk memboikot produk yang berkaitan dengan Israel. Gerakan ini, terutamanya dipicu oleh konflik di Timur Tengah, telah menimbulkan perdebatan dan tindakan di...

Baca Lagi

Mamat Sepah melalui akaun Twitter beliau mengirimkan gambar 'kemalangan' Zed Zaidi awal pagi semalam yang telah mencetuskan keadaan panik di'kalangan media & peminat.

Walaupun gambar tersebut telah di'sahkan tidak benar, Mamat Sepah tidak mengambil langkah untuk meminta maaf atas ketelanjuran beliau menyebarkan gambar itu.

Beberapa orang peminat & individu dari pihak media menegur perbuatan Mamat Sepah itu namun pelawak ini mengambil jalan untuk melatah dan berlagak samseng.

Ini termasuklah menghamburkan kata carutan terhadap seorang wartawan, Hazrey selain mengajak yang lain untuk bertemu & menyelesaikan perkara ini cara samseng.

Anda boleh lihat semua tulisan beliau di Twitter di'bawah dan rasanya jika Mamat Sepah lebih bersifat terbuka & membuang ego untuk meminta maaf, perkara sebegini tidak akan berpanjangan. Lagi pun hey, it's Ramadhan yo.

Kredit Foto & Kisah Lanjut: Hazrey Part 1 | Part 2

zp8497586rq