Sekitar Sambutan Romantis Birthday Jep Sepahtu
Oleh RTKY Staff pada
07 April 2017, 1:04AM

Pandangan Sari Yanti bagai tidak lekang memandang sang suami, Jep Sepahtu. Malah sambutan hari lahir yang diadakan untuk Jep tersebut nampaknya meninggalkan kesan yang cukup mendalam buat pelawak tersebut lebih lebih lagi apabila bergelar suami.

BACA: Sekitar Majlis Pernikahan Jep Sepahtu, Sari Yanti

Walaupun tidak berkongsikan kemeriahan majlis tersebut di akauun Instagram mereka namun melalui riak wajah Sari Yanti, jelas terpancar dia sangat teruja dalam meraikan ulangtahun ke 32 suaminya itu.



Pasangan ini telah selamat bernikah pada 25 Februari lalu. Majlis pernikahan tersebut sedikit sebanyak menimbulkan rasa kurang senang kepada media kerana pasangan ini tidak membenarkan pihak media membuat liputan.

Apa pun, peminat setia Jep Sepahtu dan juga Sari Yanti pasti turut tersenyum gembira dua hati ini bersatu menuju bahagia. Kami kongsikan serba sedikit kemeriahan sepanjang majlis tersebut berlangsung. Enjoice!



Gambar Ihsan: dvineplanner / weddingsbybasyir


Komen & Lain-lain
49 komen untuk “Sekitar Sambutan Romantis Birthday Jep Sepahtu
  1. biarbetik says:

    Untungnye Jep…cantik comel binimu…

          1. Comel je dorang dua ni.. suka tengok

    1. Apa dah says:

      Fasyen bju skang ke tali psag sbelah je dh cm 3 stoogers hihi

  2. Hani says:

    Jep tinggi lampai eh? Ke Yanti yg comel? Hehehe. They make a cute couple! Tapi saya tak faham kenapa kalau di luar sana, orang selalu pandang pasangan begini semacam???

  3. zombie says:

    cantiknye sari yanti ni….bertuah jep

  4. Dia sari yanti sangat cantik muka comel semoga dpt anak muka..

  5. suka says:

    cantik berseri bini jep yg bernama sari yanti. Sayang benar bini kat jep sampai buat birthday party.. bagus gitu… buat lah setiap tahun, baru romantik.

    1. Mak Temah says:

      Mana x sayang… dh dpt anak teruna… hahaha

  6. antiara says:

    napa jep pas kawen rambut serabai?

    1. PIAH says:

      ko ni tak paham2 org baru kawin selalu buat ape sampai tak sempat sikat rambut..

  7. Saya nak kawan dia sari yanti tapi tak jep bukan saja,

  8. Bouncingsoul7 says:

    ajar lah bini bertudung jep oi…

  9. KasKas says:

    ni baru betul BEAUTY & THE BEAST !!!

  10. ??? ??? says:

    great!! masa kawen pun dia tknk pihak media msuk dlm majlis tu .. maybe dia nk privacy so ape2 pun hope until kjannah and sntiasa bbahagia .. amin amin ya rabb alamin .. btw romantic nye diorng ni

  11. Cikgu baik says:

    Tu pic no 9 bdk yg comey tu ank murid saya tu…

  12. Tak tahu tanya anda mahu kawen dia sari yanti tak perlu kawen tu.

  13. Knapa tak nak pilih pic itu? Sapa pelajar murid terbaru.

  14. Sorry you’re all my friend many too..

  15. PIAH says:

    ape ke pesen si sari yanti ni? tak geti nak pakai baju elok2 ke sampai butang tertanggal? ke baru lepas romen dgn jep sebelum majlis sampai x sempat nak button elok2? tak semenggah betul aku tgk..Grrrrr..

    1. Sarah says:

      Tu namanya pesyen pakai baju ‘tunjuk tetek sebelah’…

      1. nak nak nak says:

        Tau xpe

  16. Jika ka pakai fesyen mesti cantik mcm dewasa napa apa tu..

  17. Selamat smlm syg smbung esok..

  18. bond111 says:

    nmpak sgala lurah atas bwh.romantis2 gak nasihat jgn d lupa jep.dh gua pn tk tahan.

  19. Dah nmpak brgambar jep tngok mcm romantis seronok mlm kuasa.

  20. Cantik ngn comel sari..untung jep…sbb brjaya menawan hati sari…suka tngk korang….suweettt sngt

  21. Kalau sari pun cantik mesti fesyen baik la.. tak untung jep apa..dia sari yg brjaya tawar hati jep.

  22. biru says:

    Cantik make up opera cina

  23. Eh saya pun cantik cina tak make up itu.

  24. A says:

    Cantik tapi sombong.. Org tak tau..nampak je sweet .. Aku dah terkena . Yang jantan pon sama.. Menjatuhkan maruah org.. Boo for both of them..

    1. Heks says:

      Seriously?? Sari memang sombong ke?

  25. Kalau cantik tak sombong mcm baik la.. orng pasti agak gila. Haahee. Mcm x nmpk sweet jew…

  26. Dia sari yanti yang tak biasa sombong macam saya eleena tak suka sombong iya.

  27. Mummy says:

    Ni ke d kata untung? Kalau syg suami jgn bg suami dpt dosa dgn tidak tutup aurat n pkain sendat…terselak lg tu…syg mas suami ada duit je kot

    1. PIAH says:

      Setuju sangat!!!

    2. Thundercat says:

      coli pkai cam 2 gak kot sbelah tali je haha

  28. Bagus untung itu? Kalau suami masih syg mau jaga baik. Tapi jngn bagi goda takut nnti mnjadi suami hrp,, napa ko ada duit je apa tu.

  29. jejaibuntai says:

    sari yati tu ket wat habih..masa aku jumpa kat prince court………….

  30. Ko sudah dapat jumpa kat pince court why,.

  31. yes says:

    anak-anak ko mane? tergedik-gedik sampai lupe awk tu seorang ibu. bukannya anak dara baru lepas kahwin. jangan pikir diri sendiri je. pikir bahagia 1 keluarga sepatutnya

  32. enjut 1x says:

    Butang tercabut jep rakus sgt asyik ramas2 2 jdi cm 2. Pin xde nk kncing sbab butang dh tcabut huhu

  33. Emak tua yang menjaga anak firas ikram tapi ervina adik beradik pulang ke bekerja kota kinabalu ya. Tolong jngn tngok fikir saya usia…

  34. Tak mungkin belum berjaya anak muhd firas anak buang thi pejuang?

  35. Napa ko ada masalah apa tau.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *