Sekitar Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila
Oleh RTKY Staff pada
03 April 2017, 9:04AM

Entah mengapa, sejuk betul mata memandang majlis persandingan pengantin baru Sharnaaz Ahmad dan juga Noor Nabila yang diadakan di hotel The Royale Chulan, Damansara. Melalui perkongsian gambar di Instagram, ternyata peminat sangat mengagumi kemeriahan majlis tersebut.

BACA: Sharnaaz Ahmad, Noor Nabila Selamat Bernikah

Pada 31 Mac lalu pasangan ini telah selamat diijabkabulkan di mana Sharnaaz telah menyerahkan lima dulang hantaran berbalas tujuh dulang hantaran daripada pihak pengantin perempuan. Manakala mas kahwin pula sebanyak RM 1000 dan wang hantaran dirahsiakan.



Melalui satu temubual bersama media, Sharnaaz mengakui dia mahukan anak yang ramai. Sementara itu, menurut Nabila, dia sangat memahami kerjaya Sharnaaz sebagai pelakon namun yakin suaminya itu tahu batasannya. Majlis bertandang pula akan diadakan pada 8 April di Pulau Pinang.

Apa pun, semoga pasangan ini akan kekal bahagia hingga ke Jannah. Pastinya selepas ini peminat menantikan lokasi berbulan madu mereka di Itali nanti. Kami kongsikan beberapa keping gambar sepanjang majlis berlangsung. Enjoice! (rtky/s)



Gambar Ihsan: Wedlocx


Komen & Lain-lain
37 komen untuk “Sekitar Resepsi Perkahwinan Sharnaaz Ahmad & Noor Nabila
  1. KKPL says:

    Tahniah.. Semoga berbahagia selalu

      1. tahniah says:

        simple but cantik. nampak elegant.

          1. Vie says:

            Less is always more.

      2. kak som says:

        perkahwinan x perlu besar2. x perlu pembaziran yg terlampau berjuta. yg penting cantik dan teratur. tanihaaa.

        1. shima says:

          i agree. nora danish punya entahlah…not my cup of tea.

      3. Saodah Changlun says:

        Suka ..dan makeup Nabila light2 je. Nampak segar dan x merubah bentuk wajah asal. So fresh and berseri.
        Skrg ni byk yg makeup mcm opera cina. Kodiang sangat. Tahniah jurusolek dan wedding planner.

    1. Hafezah says:

      wlpun x berhijb tpi sopan. mcm ni la..

  2. Markonah says:

    Cantik sangat..
    ..walaupun x disponsor berjuta.

    1. Anna says:

      org kaya mmg cam ni tipah. bukan mcm geng2 kodiang kawin kt stadium sponsor juta tapi hasilnya..mcm wedding 200k aje!

  3. tipah says:

    x minat tapi handsome pulak si chanaz tu mlm semalam. dua2 santek.

  4. JelitaSokMo says:

    Macam Majlis Perkahwinan Anak2 Raja.. I is likesssss…

    Tahniah Sharnaz… sayangailah isterimu hingga ke Jannah. Aminnnnnnn….

  5. Lupak says:

    simple but nice. i like this type of wedding.

  6. Masita says:

    sharnaz di kuat kongkek.. sebelum kahwin pun dia dah kongkek betina2 lain…. Nabila ni dapat sisa sisa jer…

  7. Anie says:

    Sgt cantik semuanya. Bkn peminat diorg tp i nak puji sbb nmpk cantik sepadan. Baju pompuan sopan tp nmpk exsclusif. Solekan x over. Very Nice picture.

  8. sally says:

    notice selalu elder sis selalu kurus dari younger sister…..her younger sibling badan sihat sihat..

  9. lan says:

    beautiful couple in a beautiful setting …
    congrats to them both!

  10. Salma says:

    Cantek nya dan handsome chanaz….Congratulations

  11. Zaliah says:

    Sopan,cantik, anggun, sepadan, semoga kekal hingga akhir hayat….baraqaallah

  12. teamfattah says:

    malam pertama dh bau mulot kuning sharnaz… cmne la nk hadap bertaun-taun tu…oppsss

  13. ketambak says:

    Tahniah..cantik handsome

  14. Christen Jamsin says:

    wah,,nice concept?

  15. Arapaima batik says:

    Sejuk mata memandang kalau berpakaian sopan dan tidak keterlaluan … Juga adap tingkah laku yg elok dipertontonkan … Moga kekal bahagia hingga ke jannah

  16. Cindy says:

    5 bintang…so effortless, elengant and yet lovely.

  17. Maria says:

    x nmpk membazir dan over…tapi tetap cantik. both of them look radiant and relaks. congrats..

  18. Hafezah says:

    puas la dpt kote mamak. mamak punya kn XL

  19. julia says:

    Cantik rambut Manila class gitu..nie William Dan Kate Malaysia…gud luck both of u..i like..

  20. cun says:

    cantik berseri-seri wajah pengantin. wedding nampak classy. wifey nampak macam permaisuri arab. tahniah semoga kekal hingga ke akhir hayat.

  21. janet says:

    Cantik mekap..naik seri berbanding ND yg mekap nude tak jadi, fesyen baju seksi tak jadi..sorry

  22. Redrine says:

    Just so so only…

  23. star says:

    a handsome pair….congrats. Remember for a marriage to survive, both play a part to keep each other happy. Nafkah zahir dan batin perlu di jaga oleh pihak lelaki, yg utama dlm mencapai kebahgiaan mahligai kekeluargaan yg di bina.

  24. azura norbadrun says:

    I suka bau kentut bf i..normal kah saya?

  25. Junnasri says:

    X jemu tgk gambar diorg

  26. sheri says:

    macam pengantin raja Arab plk,,,sama cantik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *