
Tahun 2010 akan menandakan empat tahun usia perkahwinan Siti Nurhaliza dengan suami tersayang, Datuk K.
Walaupun pada awal usia perkahwinan, ramai yang meramalkan rumahtangga pasangan ini tidak akan kekal lama, Datuk K & Siti Nurhaliza berjaya membuktikan sebaliknya.
Dalam pada itu, masih ada suara-suara nakal yang sering bertanyakan tentang soal zuriat yang sebenarnya di’luar kawalan mereka.
“Saya tidak nafikan, adakalanya sering terfikir juga tentang anak. Tapi, saya tidak mahu terlalu ambil serius sehingga menjadikan diri saya tertekan.”
Siti Nurhaliza mengakui yang beliau sering berdoa semoga Tuhan memakbulkan doa untuk memiliki zuriat sendiri & menjadi ibu yang baik.
Ketika ini Siti Nurhaliza berkata beliau lebih selesa menumpukan perhatian & masa kepada aktiviti seni beliau termasuklah sebuah konsert bersama M.Nasir tidak lama lagi di Singapura.
“Lagipun, saya tidaklah ‘terasa’ sangat kerana suami pun ada anak-anak…anak-anak saudara pun ramai,” kata Siti Nurhaliza kepasa mStar Online hari ini dalam nada ceria.




semoga siti mendapat anak yg comel. :)
Teruskan usahamu wahai siti nurhaliza….
selamat tahun baru…moga ceria selalu..dan dikurniakan badan yang sihat dan cergas…
hopefully ct dpt ank secpt yg mgkin……………..amin,iebiu ct
semge kekal bersame suami yg tersyg n mendapat anak yg cute2 cam kak ct n datk K
SALAM…
kak siti sya harap kak siti di kurniakan cahaya mata.[amin]
kak siti smjak khwin ni nmpk lg b’seri ap petuanya bg thu la ckit n lagu kak siti mmg best smua kwn2 sy ska dgar suara kak siti.
dato xpyah la dgr crta2 yg x bgus 2 buang msa dato jak lbh baik dato tumpukan perhatian terhadap uma tngga n karier semoga 1 ari nti tetap akan dpt chya mata AMIN
HARAP CT SEDAR, DUIT TAK DAPAT BELI SEGALANYA. MUNGKIN INI BALASAN KERANA MENCARI KEBAHAGIAN DENGAN MENGAMBIL HAK ORANG LAIN. TUHAN ITU ADIL…..ALHAMDULILLAH
SABAR JE LA…MAHA MENGETAHUI…
eh comel la pulak ct dlm gmbo ni
salam, saya dulu amat meminati ct tpi maaf ya semakin hari semakin luntur minat saya pd ct. mungkin ini kerana saya lihat perwatakan ct x seperti dulu lebih2 lgi dgn cara ct memakai tudung. ct nampak lebih ayu jika bertudung secara betul tanpa nampak aurat (rambut)seperti Irma. mungkin rezeki menimang chahaya mata akan dimakbulkan ALLAH. Amin