Hamil Anak Kedua, Lisa Surihani Tidak Lagi Alahan Teruk
Oleh Hazawani Ariffin pada
16 December 2016, 2:12PM

Bakal menimang cahaya mata kedua mereka tidak lama lagi, Lisa Surihani memaklumkan bahawa pengalamannya ketika hamil pada kali ini berbeza sekali. Berbanding ketika mengandungkan Yahaira Leanne dulu, pada kali ini Lisa tidak mengalami alahan yang begitu teruk sehingga menjejaskan pergerakan beliau untuk menjalankan kerja seharian.

BACA: Lisa Surihani, Yusry KRU Bakal Timang Anak Kedua

“Alhamdulillah, saya tidak mengalami sebarang alahan teruk ketika mengandungkan anak kedua ini. Ia amat berbeza sekali kerana ketika mengandungkan yang pertama, saya akan mengalami alahan pada setiap pagi dengan teruk sekali dan dia boleh menyebabkan sakit selama seharian”“Namun, untuk yang kedua ini ia tidak begitu teruk dan akan datang secara tidak tentu masa.Maksudnya sekarang kalau alahan itu nak datang ia akan datang tetapi bukanlah setiap hari seperti pada 10 minggu yang pertama,” jelasnya kepada Astro Awani.

Apapun, diharapkan Lisa diberikan kesihatan yang baik berterusan ketika hamil pada kali ini. Semoga segala yang dirancang akan berjalan dengan lancar dan dipermudahkan olehNya. (rkty/w)

SUMBER
Astro Awani

Komen & Lain-lain
6 komen untuk “Hamil Anak Kedua, Lisa Surihani Tidak Lagi Alahan Teruk
 1. kak Nina pin pin says:

  Alhamdulillah,Tahniah LY

  1. siti taiwi tki malaysia says:

   Bila teman-teman ingin merubah hidupnya dalam waktu sekejap karena alhamdulillah kami sudah menbuktikan silahkan hubungi Ki Witjaksono:+62852_2223_1459.
   ingat kesempatan tidak akan datang untuk yang kedua kalinya
   UNTUK LEBIH LENGKAP KLIK-> PESUGIHAN TOTO TANPA TUMBAL

  2. bunga says:

   KECOH! Gambar Fazura Tampil Seksi Dikritik Peminat Bikin Panas http://www.lintas6.com/2016/05/kecoh-gambar-fazura-tampil-seksi.html

 2. jojo says:

  everything should be okay… god willing. Maybe this time u’re carrying a hero.

 3. Minah Leter says:

  Kekasih anda kerja kerani mengaku Manager ? elakkan diri anda berkahwin dgn biawak hidup naik kereta BMW klon semak maklumat peribadinya disini http://avava.co

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *