Nur Fazura: Dia Yang Perlu Minta Maaf
Oleh RTKY Staff pada
07 December 2015, 9:12AM

Ya, betul tekaan anda. Kisah mengenai Fazura dan juga KimK masih lagi belum tamat dan melalui portal The Malay Mail Online, Fazura tetap mempertahankan tindakan menegur seorang peminatnya di Instagram kerana menggunakan perkataan tersebut sebelum ini.

BACA: Fazura Malukan Peminat Kerana Salah Faham Di Instagram

“Kalau benar dia memuji rakan saya itu persis Kim Kardashian, itu antara dia dengan Tuhan. Tapi jika niatnya cuba mempersenda, dialah yang harus memohon maaf pada rakan saya itu kerana ia dibuat di media sosial”



“Rakan saya pun ada perasaan. Tidak semua orang tahu cerita sebenar,” katanya yang menyatakan bahawa perkara tersebut sudah banyak kali berulang namun sebelum ini, dia masih lagi berfikiran positif.

Sementara itu, Fazura juga enggan mengulas lanjut mengenai laporan polis yang dibuat sama ada ia berkaitan dengan kes buli siber atau pun tidak. Tambah pelakon dan penyanyi ini, peguam menasihatkan dirinya agar tidak mengulas perkara itu tersebut. (rtky/s)




Komen & Lain-lain
109 komen untuk “Nur Fazura: Dia Yang Perlu Minta Maaf
  1. rotibom says:

    Sayangi dirimu babe! Betul pon perempuan tu yang perlu mintak maaf. Ape ada hal kau yang kena pulakkan?

    1. huhu says:

      ko yg bodoh..kenapa nk mintak maaf kat ko…..siapalah yg bakal jd laki kimak ni. malangnya dapat bimbo mcm ni.

      1. lalala says:

        fakezoora sebijik azwan ali..lepas kena reject..sakit otak.

        1. zabedah zabit says:

          KEBODOHAN FAZURA TERSERLAH…..KINI SATU MALAYSIA TAHU PERANGAI SEBENAR. HATI BUSUK.

          1. Godek says:

            pajura mmg sengaja ke nak bagi satu msia tau yg dia bodoh?iye2 je kau perasan diri kau tu urban,tp singkatan nma Kim Kardashian pun x tahu.Untuk pengetahuan kau pajura bitch,muka kwn kau tu mmg betul mcm kimak.Pondan sebesar gajah dgn rambut pelesu yg kejong. Semenjak ko ada show kat E,aku dh unsubscribe channel tu tros!

        2. maharaja alwak says:

          konon gadis “kota”, urbanization dan cosmopolitan…kimK pun failed. hahahaha…budak PMR pun tahu siapa. kononnya designer la sgt……lawak2.

          1. Misuamidayus says:

            Inilah fazura…bodoh tak boleh di ajar,cerdik tak boleh tumpang!! Kalau diri tu bimbo,jgn igt org lain pun bimbo sekali

      2. siti says:

        Allah dah selamatkan negari Johor. Negeri mana yg malang akan dpt calon isteri mcm si bimbo, poyo dan ego ni?

        1. k byeeeeee says:

          Tongga atau Nigeria..amat sesuai.

    2. TMjay says:

      she knows she is stupid. alang2 dah kena gelak satu Malaya..teruskan aja kesamdolan dia tu.

    3. poo kee says:

      aku pancut dalam…sedap nie

  2. Kak Senahtropikana says:

    Pazura ckp dekat kawan tu kalo dh jantan jgn nak menyerupai perempuan.Pakai elok2 xdernya org nak mengata.Bala ni bila2 je Allah swt bole turun.Kalo jantan buat care jantan, tak usah nak jadi gegirl.

  3. .... says:

    cehhhhh..ayat cover line .. Kt ig kata budak tu guna shortform mencarut .. Ni lain pulak katanya.. ramai lagi weh yg mengata psl kwn shemale kau tu.. Yg secara terang terangan pon ramai, asal xnak malukan jugak? Huh, da buat salah xnak mengaku.. Harap lepas ni xada facing up tu lg.. Tiru show KimK, tp makspd KimK pon tak tau.. dasar bimbo .. patutlah tmj n sam xnk kau.. booooo.. ( Hidong dia ni makin tajam aku tgok.. time cite die berlakon ngan MAya karin dulu kemek lg idong dia)

  4. paranoid says:

    unfollow fazura beramai2. jgn tengok rancangan dia, tu je, hahah,

    1. Mak KimK says:

      Aku setuju! Jom unfollow fazura..
      Mengapa mesti menegakan benang basah.

  5. bedah says:

    xpyh nk bajet lawa . . engkau artis ke engkau orang biasa ker xde beza ny . xrugi pon kalau kau minta maaf . xda dpt dosa pon kau minta maaf . nnti mana tau kau mati yg kau malukan tu gak yg tlg urus jenazah kau . . jgn bongkak sgt fazura kita x tau masa akan2 datang mcm mana nasib kita . nnti kot2 org boikot kau habis periuk nasi kau . ujong2 nmpk2 jer muka kau mngemis tepi jalan . Allah kalau dia nak tarik nikmat yang dia bagi sekelip mata Allah pay cash kat kau

    1. Princess wanna be.. but slut says:

      Nti kawan2 pondan dia bole tolong urus jenazah dia.. mandi kan kafan sembayang skali trus talkin. Jimat pki org yg sama

  6. Hafieza says:

    Alamak….. apa nie Fazira KIMK dan kawannya tu g skolah tak?????

  7. wahaha says:

    Haha, dah kantoi malu salah, buat muka tebal macam orang bodoh, daripada meminta maaf iaitu perbuatan yg mulia, pergi salahkan peminat pulak macam bebal, betina nih memang tak patut ada peminat lagi, matut la jantan semua taknak, perangai cam nak harom.

  8. Anonymous says:

    like seriously??? kau kot yang duk post kat IG pasal comment dari lady tu. kau kalau tak post comment dia dulu orang pun tak tahu pe dia comment and kau pun tak terjerumus dalam kontroversi murah mcm ni. Ingat artis taraf international mcm kau ada kelas tapi pemikiran punya la low class. aku pun tak terpikir KimK tu Kim*k. sungguh tak ku sangka muka cantik tapi bahasa teruk!

  9. Mira says:

    Semoga Allah memberi hidayah.

  10. opah says:

    betina sakit otak lepas kena bubble dgn prince….LOL

    cinderella tak jadi….skrg meroyan…

  11. WEEN says:

    die xpercaya kwn die mcm Kim kardashian sbb hodohh..

    1. rose berduri says:

      Hahahahahhaha..betul kot beb…die secara xlangsung menghina kawan sendiri..

  12. Lazz lizz luzz says:

    Bodo sombong..seb bek xjadi bakal sultanah joho..booooooo..

  13. nurul says:

    nasib baik la kene rejex ngn TMJ.. dari dlu kaki gaduh sbb tu la johor tak terima hang..

  14. jangan perbesarkan isu remeh temeh ni says:

    Dunia ni seamat amat luas untuk di terokai, jadi mengapa lah nak sempitkan otak untuk mempertikaikan benda2 kecil seperti ini?? In this world, there are all kinds of human beings. Among these are people who are inhumane, barbaric, sarcastic, hypocrites, revengeful, hardhearted and insensitive to the feelings of others; simply vicious in nature and whose main attention is just to topple individuals who are gaining media attention or becoming more powerful each day (as what is happening to our PM these days). So to all individuals who have been victimized by such unbecoming and cowardly people who are all out to bully certain individuals they despised, stay cool.and report to authorities if the situation gets too far.

    1. makcik says:

      ko nih fazura KimK eh? hahahhaha

  15. Kimak Fazura says:

    Konon masih berfikiran positif..kalo positif ko tk pertikaikan niat org tu..kalo aku jadi pompuan tu terang2 aku tulis macam kimak kat kawan bapok ko tu..bodoh punya fazura.

  16. suka hati says:

    haha…lawak la fazura…nie baru KimK..dh la otak tu ktor pstu sempit pla…xslah pn ko mnta maaf kt org..spa sruh kau viralkn???lady tu ke sruh???pnya la brlmbak org kmen psitif kt ig ko knpa yg ngtif ko plih???opps bkn ngtif ko yg ngtifkn…mhon brubah la fzura..org seangkatan dgn ko dh rmai kwin sbb prgai dy org tu elok..ko??hurm kelaut pstu bjet fefeeling diva…

  17. darmian says:

    tu la artis…baru menang anugerah skit dh sombong,berlagak diva…nasib baik TMJ tak kahwin ngn ko…kalau x lagi kuar la kepak berlagak ko tuh…

  18. aku says:

    kawan pajura tu shemale ke? mati2 ingat pompuan….

  19. bingai says:

    Aloha pajuza oiii…bodoh nye la haii ko ni.ko rase,kenapa TMJ n family reject ko??kesian sungguh sempat jadi gundekk jer..hehe
    Otak bimbo lg sempit cam ko ni,layak jadik ape ko rase???
    Kesian sebenarnye tengok pompuan cam ko ni,muke konon lawa tp otak zero!
    Aku mase TMJ nk kawen dgn cik puan khaleeda,siap buat pulut kuning bg ank yatim,sbb TMJ x kawen dgn ko.syukur sgt!
    Take care Gundekkk!

    1. fucKzura says:

      Gundik ke..
      Bukan jamban ke… tempat buang air
      Ooopppppsssss

  20. haha says:

    sorry seems to be the hardest word ;(

  21. hakak tak kesah says:

    dia senanya dah malu..buuuu

  22. pajura inject hidung says:

    “JIKA NIATNYA UNTUK MEMPERSENDA…”

    eh fazura ni rasa muka kawan dia tak macam KimK pon sebab tu dia rasa girl yang comment tu mencarut kat kawan dia. Betul tak? Fazura yg sebenarnya rasa kawan dia tu tak serupa KimK. Konon nak backup kawan tp secara tak sengaja statement dia yang putar belit ni menunjukkan apa yg fazura fikir sebenarnya.

  23. pari pari says:

    awatla tunding jari kat orang lain padahal salah dia sendiri yang memperbesarkan isu ni? dia yg bnyk followers screenshot and post kat ig dia, malukan perempuan tu dengan menuduh perempuan tu mencarut kat kawan dia.. fazura yang start dulu blame and salah sangka lepas dah malukan perempuan tu kat ig dia yg berjuta followers. org lain tak perasan langsong comment perempuan tu pasal KimK tp dia yg kecohkan

  24. frm sg says:

    Knape plak orang yg puji kawan kau KimK nk kena mintak maaf. Lol! Kite orang yg bukan artist ni pun tau ape tu maksud KimK tho it was spelled in shortforms. Kau bbual mcm matsalleh, pergi new york smua tkkn lah tktau? Sikit2 nmpk certain words ingt org maki kawan kau. Kau yg berfikiran negative smpi fikir orang tu maki kawan kau. Padahal2. Or maybe kau fikir dia maki kawan kau, sbb cara kau spell kimak same like how she spelled kimK? Maybe lah kn. Anyway susah sngt ke nk mntk maaf? Kau da memalukn dia dpan beribu ribu orang. Cuba kau imagine orang yg kau sayang kena dimalukn mcm tu, ape kau rasa? Kau cnfrm akn rasa binget kn? Cnfrm plus chop ade org mesti tk suke comment ni, sbb ape? Orang yg tk suke ni smua die hard fans fazura mahh and will do anything to protect their fav artist being bash. I admit it, i used to admire her, but when this thing happened, makes me think the opposite way of her.

  25. Tini says:

    termalu sendiri. konon urban…kimK pun x tahu. last2 meludah, cirit yg jatuh ke muka.

  26. wandotcom says:

    Fazura???? Sapa fazura… hahahahaaa… dgq nama pon da nek menyampah…

  27. kengtong says:

    we demand fazura to apologize to that girl!!!

  28. Alamak uolsssss semua, benda ni senang je ……. kecik je actually benda ni, tak perlu lah stresskan diri korang dgn ayat2 minah bimbo ni. Kalau tak suka dgn dia, tak usah lah support dia lagi, tak perlu berkawan dgn dia lagi di alam maya mahupun di alam media yg lain. Tak perlu tonton atau ambik tahu apa2 ttg dia. Biar lah dia dgn KEDIVAAN dia sendiri, bila dia tahu dah takde peminat nanti dan tak de org ambik peduli, tahu lah dia ambik hati korang semula. Artis2 ni ramai yg syok sendiri, kadang2 bila nama dah naik sikit, diorang rasa diri dah kebal, lupa asal usul dan agama. Korang tengok lah berapa ramai artis yg lupa diri akhirnya tersangkut dgn aib sendiri. Dah malu barulah sedar diri, ambik keputusan bertudung dgn harapan dapat di terima semula kerana dah insaf. Tapi seriously, aku rasa ini semua datangnya dari ketentuan ILAHI nak bagi kesedaran pada org yg empunya diri.

  29. k byeeeeee says:

    lepas ni sendu lah…kena boikott. takziah.

  30. Diva says:

    Lawak la pajura. Kalau dia nak ckp kimak dia tulis kmk. Ni dia tulis KimK siap huruf besar lagi K tu. Otak kau yg dok pikir benda kotor je mana tak kau maksudkan bukan2. Apa yg neelofa ckp sebelum ni kat nota neelofa dia tu betul ar. Sebab lofa x mention sesiapa pun tapi pajura yg terasa. Pastu meroyan. See..

  31. nadia says:

    Fazura ni harap muka je cantik. Perangai amat lah hodoh. Ego dan sombong. Tak rugi pun kalau ikhlas minta maaf atas kesilapan sendiri. Jgn lah ingat diri awak tu dh hebat sgt. Sampai org yg tak bersalah pulak nk kena minta maaf. Tak ada otak ke?

  32. No Name says:

    Artis je pun. Tak payah nak berlagak sangat. Mintak maaf pun susah. Sahabat Nabi pun tahu minta maaf apatah lagi kita manusia yg bukan sesiapa.

  33. KimKambing says:

    Hahahaha….ape la bodo sgt minah ni.a simple sorry would be sufficient. Nk suruh org plak g mintak maaf tg dia buat salah. Malu lettewwww….Nasib muke lawa ad la jugak job. Menyanyi pun suara so-so je. kalo x, jadi cacai je la ko. Mak cik cleaner lagi pandai dari ko doh.

  34. jackie jengka says:

    fazura bodo..nasib baik bukan orang jengka…

    1. syukriya batu kurau says:

      bernas otak ko ni jackie!!!..idup jackie!!!!

  35. di dunia ko berlagak…harap sempat bertaubat hahaha…homer lebih bijak dari dia ni

  36. girl2 says:

    #Sape dia nih????
    #hebatttt sgt ker???
    #penyanyi???pelakon???pengacara??
    #Ratu cantik???
    #whatever laa aku rasa klau x mekap muka mesti x lawa kan????
    #artis malaysia bakat ke LAUT…kontroversi je lebih…
    #dia rasa dia pompuan hot kat malaysia ni???oh tolong la ramai lg wanita kat luar sana yg hot..bkerjaya dr ko..

  37. siti says:

    SPM dia pass ke?…speaking orang puteh mcm …fake accent ada la..

  38. Mak Temah says:

    Patut la TMJ xmo kat dia….. rupanya bimbo… hahahaha

  39. fendi anonymous says:

    Why always argue ? Just relax and enjoy your life then..?

  40. malisa says:

    fakezura hipokrit. .tp ratu hipokrit adalah tokti. .yg konon tgh berpantang. dlm berpantang blh shooting. blh drip vit c blh pergi besday party anak jozlyn siap pakej pakai kasut tinggi lagi . . .pantang la sgt siap cover konon x upload kat ig sendiri kehkeh kantoi. . tokti

  41. hanny says:

    Da dah la pajura ko malukan diri ko sendiri..ko tau tak sekarang satu dunia ni nampak ko bodoh..sebab apa? sebab ko sendiri yang create kontroversi ni…benda lek2 je boleh settle..ini tak..ko panjangkan lagi…haha lawak permainan ko pajura

  42. Mirra says:

    Fazura tak salah. Dia pertahan kan kawan dia. Sekali pun dia salah faham. Biasa lah tu. Manusia tak sempurna. Macam lah korang semua yg mengutuk dia baik sangat. Sedar lah. Satu hari nnt kalau korang kena mcm dia, korang pun lagi bodoh dari dia. Nak cakap org bodoh. Pikir lah diri tu. Tak rasa berdosa mengata org.

    1. Misuamidayus says:

      Dah tau diri tu salah faham,masalahnya ego takmau minta maaf,hati kering..

  43. Dolly Doll says:

    Dlm ig bukan main dgn caption yg positive… Tp diri sendiri x spt yg ditulis….sedey org cam ni….
    Berlakon baik tp hati kering. Mintak maaf pada Allah..pompuan tu dan semu pompuan berhijab.sbb ko menghina pompuan berhijab yg mengikut perintah Allah.

  44. Princess Bella says:

    Kipidad With KimK

  45. Sang Sapurba says:

    ..just keep kimK-ing yourself~ Just keep kimK-ing yourself~

  46. Hamba Allah says:

    Kalau pun ptahankn kwn sekalipun tk perlu mengaibkan org lain. Kalau dah salah faham minta maaf jerla n usah keruhkn keadaan n ego. Tk rugi org minta maaf n merendah diri malah akan lbh disayangi lbh2 lg celebriti. Rasanya lg berdosa kot kalau mengaibkn org yg x bsalah n x selidik dulu kebenaran dia. Lg kita merendah diri ramai org akan syg kita n hargai kita. ??

  47. Tepuk Dahi says:

    minah ni mmg kurang cerdik. lisa surihani tanya mamalia terbesar siap bg klupun tak dapat jawab.

    https://www.youtube.com/watch?v=w85tSUltNpI

    1. rose berduri says:

      Otak die ‘loading’ ya amat..tu lah penuh ‘virus’ kene format balik…boleh die tanya “what is benua?” Bimbo la hai…spm ko amek x?cer tngok link atas nie..

  48. pentafsir jalanan says:

    klau dh name retis malaysia nie.. bodoh sombong.. ego ngalahkan hollywood.. mreke tuh terknal 1 dunia pun ade yg reti mntak maap klau slah.. nie retis mlaysia yg knal dlam malysia jer pun.. tuh pun bkan sume amik port psal ko.. still nk ego mlampau.. xheran ko kene tgal ngn TMJ dlu..

  49. Hanis says:

    Korang tk payah la nk dengki sgt. Cukup cukupla. Aku first baca pon fikir pompan tudung tu ckp “yg dpn tu muka kimak instead of KimK yg dia maksudkan tu. She has a point we don’t knoq her intention if she really meant her friend looks like kim kardashian. Clearly to me, her friend don’t look like Kim Kardashian at all. The minah tudung should actually state her statement clearly to avoid misunderstanding. Korang mentang mentangla fazura artis, macam macam korang kutuk. Ringan je mulut. Amboi mulut longkang eh tak padan. Tak takut dosa eh? Apa korang rasa kalau korang di tempat fazura? Fikir dia tkde perasaan ke? Stop it la wahai melayu. Mcmne org tk pandang rendah melayu, part jadi keyboard warrior no. Satu. Yes everyone has their own pride. Okay tkleh salahkan. You know korang tk boleh salahkan faz seratus peratus taw. Tk baik korang. Its up to her if she wants to apologise or not. Melainkan si minah tudung tu berunding dgn faz, then yes faz shld just state the apology or smetg. But skrg ni minah tudung tu ada balas balik tk?

    1. Ko Kenapa? says:

      Obviously ko missed the point.Fakezura tu boleh ke tahu niat org tu? No right? So what’s the point dia memalukan org lain sedangkan dia sendiri tak pasti niat hati org tu.Pengajarannya jangan ingat kita sentiasa betul.By humiliate other people,dia sendiri yang terkena..dah tu tak qeti2 nak mintak maaf.and 1 more thing buat apa lady yg di malukan tu nk meroyan tak pasal2? Sbb dia pun tak perlu nk buat mcm tu..if fazura nak say sorry so dia la kena approach that lady bukan sebaliknya..understood?

  50. missfake aka bimbo says:

    Such a bimbo si ego ni.bimbo ni yg assume sendiri kwn dia tu kimak.minah tudung tu type kimK kot..Siap K for Kardashian tu huruf besar lg.then bila dah malu tau salah, still defend diri instead minta maaf.no wonder TMJ dump dia dulu. What a loozzer!! Sam yg busuk tu pun boleh dump minah senget ni.yuck!!
    Dulu even tau dia ni bimbo, tp still follow n suka dia coz dia stylist, cun, artis paling rare la kiranye.walaupun tau dia ni catwomen,fake,ego,bimbo,party sane sini, hipoo sgt..but now really..what? fazura? so yuckkk!!!!

  51. Widya says:

    WAW!!!banyaknya yg X suka fazura.anti fazura.aishhhh…harus aku tulis dlm diari ni…

  52. hmmm says:

    Inilah Akibatnya Terlalu Banyak Gunakan *shortform* Aku Paling Benci Orang Guna *shortform* Lagi Satu , Nama *Kim Kardashian* Kan Ada 2 Perkataan . Kenapa Buat Singkatan *KimK*? Takde Orang Yang Pandai Gunakan *shortform* Yang Terlalu Pendek . Bahasa Jiwa Bangsa . Jangan Terlalu Terpengaruh Gunakan *shortform* Sebab *shortform* Lah Perkara Kecil Jadi Besar .

  53. rose berduri says:

    Kalo rasa that lady salah..kenapa ko delete post tu?mangkuk..

  54. .... says:

    knp nk salahkan pompuan yg guna shortform tu? Dlm E!News pon diorang banyak kali guna KimK ye.. Lebih kurang macam JLaw n JLo.. Kalau da bodoh tu bodoh jugak.. Tiru show KimK tp bangang makmek.. Kalau die jadik dgn tmj dulu, mesti satu negeri tu ikut kebangangan dia..

  55. huh says:

    Ramai jugak yg samakan kau dgn pelakon gossip girl tu. Tp asal xnk viralkan jugak diorang? Mana tau niat diorang nk persendakan kau.. Bodoh punya pompuan.. Benua tak tau, mamalia terbesar tak tau. Dasar bodoh ..

  56. HanezSurayaPelacur says:

    Fazura bimbo.. Bodoh, plastik, dulu implan tetek pecah.. Tapi berani lagi buat hidung. Ada hati nak kawin TMJ. Woiiii otak klu bodoh jgn berangan..

    Btw, WANITA YG ADE CLASS BUKAN GOLONGAN PELAKON.
    PERHATIKAN BETUL2, HANYA PENGACARA YG BIJAK MENJADI ISTERI IKAN JAWS. DI DALAM MAHUPUN LUAR NEGARA.

    PELAKON MCM FAZURA HANYA TEMPAT LEPASAN AIR ORG KAYA. LPAS TU BUKAK BUTIK. TAPI OTAK TETAP BODOH. BYK SGT AIR MANI ORG LAIN LEPAS KAT OTAK KOT. HAHAHAHA

  57. Princess Bella says:

    Jgn lupa selfie mcm si KimK. Lets the world see your boobs and your ass. Pasti u meletup nanti. Kipidad with KimK

  58. missfakezurabusuk says:

    Alaaaa korang ni… o kat youtube taip cabaran 60saat bersama fazura Hlive.. maksud benua dia x tau…. haiwan darat besar pun dia x tau…. kimk pun dia x tau… dia ni bodoh tau tak… nasib baik x jadi bini tmj… kalau tak nak tulis biodata pun susah… education dia university mana? University of loneliness .. haha

    Pastu facing up tu yg si pondan2 kurus n gemuk tu x payah feeling2 rancangan korang lah… try hard speaking… geli lah weh… tlg la.. duduk depan cermin lama2 ckit…

  59. ASWGRJYI says:

    Sebelum saya ceritrakan kisah hudupku terlebih dahulu perkenalkan nama saya Pak,JUNAIDI. Dari,MEDANG. saya hanya ingin berbagi ceritah dengan kalian semua para penggilah togel, awalnya itu saya hanya kuli bagunan,punya anak dua,dan istri saya hanya penjual syayur keliling dikampung kami , ekonomi kami sangat pas-pasan, hutan tambah numpuk, anak saya juga butuh biaya sekolah,hidup ini bener-bener susah.Tapi akhirnya ada teman saya yang bilang bila mau merubah nasib Seperti Saya coba hubungi nomor hp AKI SOLEH JAFFAR katanya dia bisa membantu orang yang lagi susah. jadi saya lansung hubungi dan saya menceritakan semuanya, tentang keluarga kami akhirnya saya di kasih angka ghaib [4d,] sudah 3x putaran tembus,dengan adanya AKI SOLEH JAFFAR saya sekeluarga bersukur semua utang saya lunas bahkan sekarang saya sudah buka usaha. silahkan anda buktikan sendiri insya allah anda tidak akan kecewa dari angka ghaib AKI SOLEH JAFFAR bagi yang berminat hubungi AKI SOLEH JAFFAR di nomor ini: 0853 7778 3331 atau silahkan dan saya sudah buktikan sendiri angka ghaib hasil ritual dari beliau Ternyata Bener Terbukti Hasilnya terima kasih.atau klik

  60. Aku tak paham ... says:

    Part mana yg ko tak paham “KimK” tu is a short form of Kim Kadarshian?
    Part mana yg ko rasa minah tu nak memalu atau mencarot kan kawan ko tu sampai kena mintak maap bagai?
    Hengat kan ko ni uptodate la sgt.
    Ghoperrrrr nyer …. nannn hadhoooo!
    Chittt podahhhh ….

  61. Aku tak paham ... says:

    Part mana yg ko tak paham “KimK” tu is a short form of Kim Kadarshian?
    Part mana yg ko rasa minah tu nak memalu atau mencarot kan kawan ko tu sampai kena mintak maap bagai?
    Hengat kan ko ni uptodate la sgt.
    Ghoperrrrr nyer …. nannn hadhoooo!
    Chittt podahhhh ….

  62. enon says:

    Jom tengok video lucah fazura http://www.xhamster.com

  63. SYZ says:

    Sekarang masalah nye, awak dah malukan die. Dah aibkan die. Mintak maaf ajelah. Kenape nak ego sangat? Orang popular tak boleh mintak maaf? People is losing respect for you miss. Shame on you

  64. Pia says:

    She a lady with brains not like you people. You know what its like bila dia cakap “orang kat depan tu mcm KimK la”. Its like she’s insaulting fazura’s friend. Tak yah la nak kasi sama dengan orang lain. Yes i knw mmg la kim Kardashian tu lawa but I don’t think so kau kena puji dia sampai kena ckp dia mcm kim Kardashian. Its like she’s insaulting her. Don’t blame fazura,blame your self for not knowing the real story. Use your brains and think don’t simply talk shits about people. Imagine if you we’re in her condition now. Mesti kau sakit hati kan. So i think its the best way for fazura to just berdiam diri dari pada nak buat kecoh balik. Kalau tak suka buat apa follow dia?! Nanti bila dia nak minta maaf nnti ada lah pula orang kata2 buruk lagi kat dia. Hmm.

    1. Leesa says:

      ‘Insaulting’? I feel so insulted because you don’t even know how to spell the word correctly. It should be ‘I.N.S.U.L.T.I.N.G.’ okay? Use your brains please and don’t spell like shit!

      1. makcik bedah says:

        hahahahahaaa padan muke dahi dah kena tembak dgn taik burungg
        wakakakakakakakaaakakaa!!

  65. anonymous says:

    orang puji pn salah orang keji lg ler salah..kita pun xtau motif orang tu samada puji @ keji..tp orang2 tua kata sapa makan cili dia rasa pedas..so orang dah puji macam kimK tp fazura & kawan dia terasa orang tu keji maksudnya mereka sendiri pun sedar le orang yg dimaksudkan tu macam kimK @ kim*k..tu sebabnya diorang meroyan lebih

  66. Nenek KimK says:

    Aku tk faham knpe fazura nk besar ² kn benda kecik ni . Isu KimK ja pun . Now ambik kau dh hilang beribu ² followers . Buat malu je mak ayah lahirkn kau . Macam bodoh pun ada

  67. Leesa says:

    Mongabih an bogheh yo budak ni!

  68. Kanye East says:

    Mesti kembang bontot kawan si Fazura ni (jadi macam bontot KimK) sebab ada orang puji muka dia macam KimK, kan? Tapi rasanya muka dia memang ada sikit macam adik KimK ie Khloe Kardashian masa dia gemok dulu.

  69. enon says:

    Google xhamster ada video lucah fazura

  70. Irma says:

    Kesian….nasib baik TMJ x kawin dgn dia.klau tak bt malu jer bangsa Johor.benarlah firasat org2 tua…sekilas ikan di air…dh tau jantan betinanya…emmm….

  71. entah laaa... says:

    Pelik la manusia ni..nmpknya komen2 ni da keterlaluan..pda aku..FAZURA x salah..Ini Malaysia..dan mmg sekali imbas/pndang perkataan tu seolah2 PERKATAN YANG TAK BAIK..
    Tp pada kamu semua..cuba ah berpikiran baik..Sosial media skrg tlalu bebas hingga bole tulis apa shaja tanpa ambil kisah perasaan org lain.Dan KAMU2 semua..jgn la suka2 hati ckp org lain bodoh…kmu x sdar ke diri kamu mcm mn..kamu da bijak sgt ke..
    Aku xberpihak pada sape2..tp komen2 ni da keterlaluan..

    1. Mat Ming says:

      Get Lost! Yang kau baca komen2 ni sape suruh..?! Kau dah bijak sangat ke..?

  72. mas says:

    aku pun igt KimK utk KIMAK. so what!!

  73. Pu3 says:

    Minah ni dah kena ‘kencing’ kat anak raja pun masih tak sedar diri..!

  74. jus says:

    apa apapun..
    bila hati kita bersih, bersihlah fikiran kita.. bila fikiran kita bersih, bersihlah juga perkataan kita..

  75. enon says:

    Video lucah fazura di xhamster

  76. Just Sayinggg... says:

    Ini malaysia guys! Dah tahu ejaan #kimK seaakan Kimak. Walaupun disebut lain, eja je nama panjang. Even half artis pun tk expect tuh kim kardashian. Yah mmg salah fazura, sebab dia ego, and sentuh berkaitan dgn hijab. Sgt tak patut! Tapi at the same time perempuan yg komen dkt ig fazura pun bersalah sama, guna je ayat panjang senang. Takda mengelirukan, and nak puji biar ikhlas. Even sometimes niat nak komen je tp berapa ikhlas, jangan nampak sgt. Cover sikek, so next time beware k.

  77. hollywood says:

    Retis yg tak layak dijadikan inspirasis banyak sejarah hitam

  78. FAzuRA BODO says:

    BODO Fazura itulah cuba BERTUDUNG dah umur dah masuk lebih 30an nak berangan lebih.
    Dah Melayu ikut lah cara ISLAM. Tengok dulu kutuk Neelofa sekarang ENGKAU dah kena tulah kerana kebodohan terselah. PADAN MUKA jatuh kena kebodohan sendiri bila mati suruh lah kawan pondan tolong urus jenazah belajarlah ugama ISLAM lebih sikit dah nampak sangat macam org bodoh dah. MAKCIK FAZURA BERGADUH DENGAN BUDAK MUDA PASAL KimK.
    Belajar anonyms buka google surf website lebih ye.

    1. Sang Sapurba says:

      2 thumbs up!

  79. vanish says:

    Salah faham kecik je. Fazura dah delete pun post tu kan. Tapi kita saling mengutuk menghina & malukan dia. Kita marah niat fazura yg cuba nak malukan gadis berhijab kimK tu tapi bukan kah kita sama je? Sudah2 la tu.

  80. Santa Claus says:

    This bimbo knows her friend looks NOTHING like Kim K that’s why she thought the girl was joking HAHAHAHA

  81. Fazura says says:

    Nak buat reality show macam kimK channel pun dah sama E! Dia saja je jadi bimbo ajet comel err

  82. Christine says:

    Waw..ramainye gadis2 bertudung mengutuk Fazura..
    Mungkin klau Fazura trguris baca komen2 ni jenuh korang nak merangkak cari dia kat pdg mahsyar..lol :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *